Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gombás- póréhagymás quiche

Gombás- póréhagymás quiche

A quiche a francia konyha hagyományos étele, jó tulajdonságai népszerűvé teszik az egész világon. Előre elkészíthető, melegen és hidegen is
Tejszínes gombaleves gazdagon

Tejszínes gombaleves gazdagon

A gombalevesre is igaz, megszámlálhatatlan elkészítési módja van. De mint oly sok étel, ez is úgy jó, ha gazdagon tartalmaz
Csirkés, paradicsomos bulgur

Csirkés, paradicsomos bulgur

A bulgurt a magyar konyhában még mindig csak kevesen használják, pedig kifejezetten tápláló alapanyag. A török rizsként is nevezett tört
Reszelt almás süti

Reszelt almás süti

Ha már nyár, akkor érdemes a sok gyümölcsöt részesíteni előnyben a desszertekhez. Ilyen az alma is, amiből most egy pofonegyszerű
Málnás brownie

Málnás brownie

Kevés olyan gyümölcs van, ami annyira passzol a csokoládéval, mint a málna. A brownie-t nagyon sokféleképpen lehet elkészíteni: például málnával.
Sajtos rakott zeller

Sajtos rakott zeller

Számos zöldségből szoktunk rakott ételt készíteni, a zellerről viszont gyakran elfeledkezünk. És ez egy jó példája annak, hús nélkül is
Tejszínes málnatekercs

Tejszínes málnatekercs

Az eper mellett a málna is legalább annyira tökéletes gyümölcs a desszertekhez. Ha már szezon, induljon egy tejszínes csodasüteménnyel, aminek
Sóskás frittata

Sóskás frittata

A sóskát a spenóthoz hasonlóan lehet használni. A magyar konyha főleg levesként népszerűsíti, pedig egy tojásos ételben is tökéletes alapanyag.
Brokkolis kenyér

Brokkolis kenyér

Zöldségekből meglehetősen ritkán készül pékáru, de a brokkoli tökéletes alapanyag egy kenyér elkészítéséhez, még ha a megszokott textúrától el is
Tésztába bújtatott fűszeres húsgolyók

Tésztába bújtatott fűszeres húsgolyók

Egyszerű húsgolyóból is lehet vendégváró falatokat készíteni, kicsit elegánsabban. Csupán egy kis tészta szükséges hozzá, és némi türelem.