A belváros egyik üde színfoltja a Divin Porcello névre keresztelt sonkabár és a hozzá kapcsolódó Jacques Liszt kézműves pékség.
Katica gőzerővel készül a karácsonyra. Az idei sok tekintetben más lesz az elmúlt évekhez képest, hiszen a magánéletében rengeteg változás
Gitust annyira elvarázsolta a gasztronómia, úgy döntött, megszerzi a szakács képesítést. Az énekesnő még kislányként, édesanyja és nagymamájának köszönhetően szívta
A zenélés és a főzés is egyfajta alkotás. Így vannak ezzel a Filtol együttes tagjai is, Herr Zoltán Dongó és
Az énekesnek egy vaktesztelés során annyira megízlett a vegán felvágott, hogy elgondolkodott rajta, időszakosan étrendrendet vált. Hirtelen pattant ki a
A MikiNiki és a Csinibabák sztárjai évekkel ezelőtt döntöttek úgy, hogy felhagynak a húsfogyasztással. A Recept&Rejtvény magazinnak azt is elárulták,
Peter Srámek nem titkolja, vannak hiányosságai a főzés tekintetében. Nagyon szereti a finom ételeket, ezért néhány hónappal ezelőtt elhatározta, segítséget
Napsugár Anna 45 éves, szakvizsgázott plus size modell, fotóriporter, sportmasszőr, amatőr Margitos színész, nevéhez fűződik, hogy hivatalos jeltáncművészeti ág született
Jessy fiatal korában hagyta el a szülői házat, főként a kényszer vitte rá, hogy elsajátítsa a főzés tudományát. Ma már
Meződi József oda van a gasztronómiáért, a különleges ételekért. Néhány évvel ezelőtt az utazásai alkalmával összegyűjtött receptekből egy szakácskönyvet adott