Aki azt gondolja, egy salátával nem lehet jóllakni, téved. A majonézes húsos burgonyasaláta remekül megállja a helyét önálló ételként és
Az egyik legjobb az őszben a gasztronómia szempontjából, hogy újra tele vannak a piacok a sütőtökkel. Számos étel alapanyagaként használhatjuk,
A célka sok alapanyaghoz passzol, ilyen a burgonya is. A kettő párosításából készül ez a gyönyörű színű krémleves. Gyors, ízletes,
Sajtos, tepertős, káposztás, túrós vagy burgonyás? Mindenkinek más a kedvenc pogácsája. Mi most utóbbi, a krumplis tökéletes receptjét hoztuk el.
Nincs olyan cukrászda, ahol az Eszterházy torta ne szerepelne a kínálatban. A meglehetősen időigényes desszertcsoda – na de erre épp
Most Lengyelország gasztronómiájában kalandozunk. Minden nemzetnek van legalább egy jellegzetes tészta étele, náluk ilyen a káposztás pierogi. Ízvilágban hajaz a
A kocsonya egy rendkívül időigényes étel, de a gasztronómia sokoldalúságának köszönhetően egy sokkal egyszerűbb módon is elkészíthető. Ráadásul csirkehús felhasználásával.
A konyha a legjobb lehetőség arra, hogy olyan alapanyagokat párosítsunk, ami első hallásra furcsa lehet. Ilyen a sütőtök és a
Néha érdemes előkeresni nagymamáink receptes füzeteit, mi is egy ilyenben találtuk a tejpitét. Olyan egyszerű a tészta, mint a palacsintáé.
Az eredeti tavaszi tekercs zöldséges töltelékkel készül, de miért ne lehetne egy kis hússal felturbózni? A keleti ízvilág így megmaradt.