Hozzávalók: 2 cékla 2 konzerv olajos hal (hering, szardínia vagy makréla) 1 fej lilahagyma 1 alma kapor snidling 1 gerezd
Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán 25 dkg krémes sovány túró só bors fél csokor petrezselyem Elkészítés: A padlizsánokat megmossuk, és hosszában
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt 25 dkg margarin 10 dkg porcukor 2 tojás 0,5 csomag sütőpor 7 nagy alma fahéj ízlés
Hozzávalók: A tésztához: 6 tojás 6 ek cukor 1 csomag vaníliás cukor 15 dkg darált dió 6 ek zsemlemorzsa 1
Hozzávalók: 4 alsó csirkecomb 25 dkg gomba 2 dl kókusztej 1 hagyma 1 evőkanál olaj 2 evőkanál Worchestershire-szósz Elkészítés: A
Hozzávalók: 50 dkg burgonya 2 zöldség leveskocka 1 kg cukkini 1 csokor újhagyma 10 dkg cheddar sajt ízlés szerint frissen
Hozzávalók: A gombóchoz: 50-60 dkg padlizsán 1 szikkadt zsemle 1 tojás 1-2 gerezd fokhagyma zsemlemorzsa 3 ek reszelt parmezán pár
Hozzávalók: 1 szál szárazkolbász 1 szál póréhagyma 60 dkg paradicsom 1 kg paprika 2 kis darab cukkini 3 gerezd fokhagyma
Hozzávalók: 4 nagy csirkemell filé 2 alma só, bors A káposztához: 1 nagy fej káposzta 2 dl napraforgó olaj 1
Hozzávalók: 25 dkg gomba 1 gerezd fokhagyma 2 ek vaj só frissen őrölt bors 0,5 csokor petrezselyem 40 dkg tészta