Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sóskás frittata

A sóskát a spenóthoz hasonlóan lehet használni. A magyar konyha főleg levesként népszerűsíti, pedig egy tojásos ételben is tökéletes alapanyag.

Hozzávalók:

  • 40 dkg sóskalevél
  • 6 tojás
  • 20 dkg mozzarella
  • olívaolaj
  • pici só
  • frissen őrölt bors

Elkészítés:

Serpenyőben a sóskaleveleket megpároljuk. Akkor jó mikor összeesik. Hagyjuk hagy hűljön ki. Késsel felaprítjuk. A tojásokat egy tálban pici sóval és frissen őrölt borssal felverjük. Ebbe keverjük bele a sóskát. A mozzarellát lereszeljük. Hozzákeverjük a sóskát. Olívaolajat felhevítjük. Beleöntjük a tojást és kb. 3 percig nagy lángon , ezután még három percig kis lángon sütjük meg. Amikor már összeállt óvatosan megfordítjuk és egy kicsit megsütjük.