Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Epres fehércsoki-torta

Epres fehércsoki-torta

Hozzávalók: A tésztához: 10 dkg finomliszt 4 tojás 8 dkg cukor A töltelékhez: 3,5 dl tej 5 dkg finomliszt 20
Mentás zöldborsósaláta

Mentás zöldborsósaláta

Hozzávalók: 1 kisebb fejes saláta 25 dkg zöldborsó 15 dkg főtt burgonya 1 csokor mentalevél 1 kávéskanál mustár 3 evőkanál
Télen-nyáron alma – Kiemelten jótékony hatással van a szervezetre

Télen-nyáron alma – Kiemelten jótékony hatással van a szervezetre

Az alma köztudottan a legegészségesebb gyümölcsök közé tartozik. Jótékony hatásait már számos kutatás igazolta, hiszen rengeteg antioxidánst tartalmaz, amely megköti
Egyben sült karaj sült zöldségekkel

Egyben sült karaj sült zöldségekkel

Hozzávalók: 2 gerezd fokhagyma 1 evőkanál kakukkfű levél 2 evőkanál mustár 1 kg csont nélküli sertéskaraj 2 fej vörös hagyma
Zelleres-gesztenyés gombaleves

Zelleres-gesztenyés gombaleves

Hozzávalók: 2 dkg szárított vargánya vagy egyéb erdei gomba 1 fej hagyma 10 dkg zeller 1-2 evőkanál vaj 20 dkg
Almás csiga mascarpónés mázzal

Almás csiga mascarpónés mázzal

Hozzávalók: A tésztához: 3 dkg élesztő 1 kockacukor 2 dl tej 30 dkg finomliszt 3 dkg porcukor 1 tasak  vaníliás
Mustáros krumplisaláta

Mustáros krumplisaláta

Hozzávalók: 1 kg krumpli 2 ek dijoni mustár 3 kk balzsamecet 2 ek víz 8 ek olívaolaj só ízlés szerint
Kókuszhabos csiga

Kókuszhabos csiga

Hozzávalók: A tésztához: 40 dkg liszt 20 dkg margarin 3 tojássárgája 3 dkg élesztő tej cukor A töltelékhez: 3 tojásfehérje
Fahéjas-almás bejgli

Fahéjas-almás bejgli

Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg liszt 15 dkg sertészsír 2,5 dkg élesztő 6 dkg cukor 1 tojás 1 dl tej
Paradicsomos zöldségleves tortellinivel

Paradicsomos zöldségleves tortellinivel

Hozzávalók: 1-2 ek olaj 1 fej vöröshagyma 2 húsleveskocka 2 sárgarépa 2 evőkanál paradicsompüré 20 dkg fagyasztott zöldbab 25 dkg