Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Mézes szűzérme almával sütve

Mézes szűzérme almával sütve

Ez az étel pontosan azt mutatja meg, mennyire passzol egymáshoz a hús, a gyümölcs és az édes íz. A szűzérme
Gyors pizzás csavart stangli

Gyors pizzás csavart stangli

Minden háziasszony és dolgozó nő előnyben részesíti a gyorsan elkészíthető ételeket. Ilyen a pizzás csavart stangli is. Pillanatok alatt elkészül
Csicseriborsós bárányleves

Csicseriborsós bárányleves

A hagyományok szerint bárányt főleg húsvétkor szoktunk készíteni. De miért ne lehetne ettől az év bármely időszakában eltérni? A henteseknél,
Baconös-sajtos quesadilla

Baconös-sajtos quesadilla

Mi kell ahhoz, hogy Mexikóban érezzük magunkat? Egy kis házi tortilla, kukoricaliszt, sajt, bacon, szóval semmi extra. Mutatjuk a népszerű
Fűszeres csirkemell kukoricapehelyben sütve

Fűszeres csirkemell kukoricapehelyben sütve

Valószínűleg nincs olyan magyar ember, aki nem szereti a rántott húst. A csirkemell azonban kevésbé kedvelt alapanyag, így most egy
Spenótos muffin burgonyapüréből

Spenótos muffin burgonyapüréből

Hogy mit is lehet csinálni a megmaradt burgonyapüréből? Erre hoztunk egy isteni ötletet. Spenótos muffint, amit a gyerekek is szívesen
Zeppole, avagy Szent József fánkja

Zeppole, avagy Szent József fánkja

Amikor azt gondolnánk, már nincs olyan fánk, amit még nem ismerünk, tévedünk. A Zeppole, vagyis a Szent József fánkja is
Rozmaringos focaccia

Rozmaringos focaccia

A focaccia az olasz konyhában éppen olyan, mint nálunk a langalló. Ők is különböző ízesítéssel és feltétekkel készítik. Most egy
Vörös bársony tekercs

Vörös bársony tekercs

A vörös bársony tortát már muffinra formálva megmutattuk, most pedig tekercsként gondoltuk újra. A gyönyörű vörös színű tészta a fehér
Olivás bruschetta

Olivás bruschetta

A bruschettát előételként fogyasztjuk, és főleg a paradicsomos változatát ismerjük. A gasztronómiában azonban a fantázia nagy szerepet játszik, így most