Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Céklás quiche

Céklás quiche

A quiche a francia konyha hagyományos étele, jó tulajdonságai népszerűvé tették az egész világon. Előre elkészíthető, melegen és hidegen is
Narancsos-csokoládés sajttorta

Narancsos-csokoládés sajttorta

Amikor már azt gondolnánk, hogy a sajttorta minden variációját ismerjük, tévedünk. A narancs és a csokoládé isteni párost alkot ebben
Húsos rakott burgonya

Húsos rakott burgonya

A rakott krumpliról mindenkinek a burgonya, kolbász és tojás alapanyagok jut eszébe. Egy kis fantáziával ettől könnyen eltérhetünk. A krumpli
Kolbászos burgonyaleves

Kolbászos burgonyaleves

Ez a leves is olyan, amitől új erőre kaphattok a dolgos napokon. Tartalmas, ízletes, és a háziasszonyoknak egy jó hírrel
Ricottás amerikai palacsinta

Ricottás amerikai palacsinta

Bár a magyar konyha desszertekből bőven jeleskedik, talán mégis a gyerekek kedvence még mindig a palacsinta. De ki szeret órákon
Zöldséges gombaleves csipetkével

Zöldséges gombaleves csipetkével

Nincs is jobb, mint egy forró, tartalmas zöldségleves. Lehet, hogy sokaknak szokatlan tésztával dúsítani, de ez a recept egy jó
Chili con carne nachosszal

Chili con carne nachosszal

A Chili con carne, vagyis a csilis bab a spanyol konyha egyik legnépszerűbb és legtáplálóbb étele. Mi, magyarok is szeretjük
Leveles tésztába göngyölt virsli

Leveles tésztába göngyölt virsli

Gyakran találkoznak a háziasszonyok azzal a helyzettel, amikor a család villámgyorsan szeretne valami finomat nassolni. A leveles tésztába göngyölt virsli
Zöld teás és kókuszos muffin vajkrémmel

Zöld teás és kókuszos muffin vajkrémmel

Nem jellemző, hogy a zöld teát „fűszernek” használjuk, de ezért szép a cukrászat, mert itt szinte nincs lehetetlen. A muffin
Shakshouka – lecsó izraeli módra

Shakshouka – lecsó izraeli módra

Nem csak a magyar konyhának van lecsója. A franciák ratatouille-ra „keresztelték”, az izraeliek pedig a Shakshouka nevet adták neki. Utóbbit