A quiche a francia konyha hagyományos étele, jó tulajdonságai népszerűvé tették az egész világon. Előre elkészíthető, melegen és hidegen is
Amikor már azt gondolnánk, hogy a sajttorta minden variációját ismerjük, tévedünk. A narancs és a csokoládé isteni párost alkot ebben
A rakott krumpliról mindenkinek a burgonya, kolbász és tojás alapanyagok jut eszébe. Egy kis fantáziával ettől könnyen eltérhetünk. A krumpli
Ez a leves is olyan, amitől új erőre kaphattok a dolgos napokon. Tartalmas, ízletes, és a háziasszonyoknak egy jó hírrel
Bár a magyar konyha desszertekből bőven jeleskedik, talán mégis a gyerekek kedvence még mindig a palacsinta. De ki szeret órákon
Nincs is jobb, mint egy forró, tartalmas zöldségleves. Lehet, hogy sokaknak szokatlan tésztával dúsítani, de ez a recept egy jó
A Chili con carne, vagyis a csilis bab a spanyol konyha egyik legnépszerűbb és legtáplálóbb étele. Mi, magyarok is szeretjük
Gyakran találkoznak a háziasszonyok azzal a helyzettel, amikor a család villámgyorsan szeretne valami finomat nassolni. A leveles tésztába göngyölt virsli
Nem jellemző, hogy a zöld teát „fűszernek” használjuk, de ezért szép a cukrászat, mert itt szinte nincs lehetetlen. A muffin
Nem csak a magyar konyhának van lecsója. A franciák ratatouille-ra „keresztelték”, az izraeliek pedig a Shakshouka nevet adták neki. Utóbbit