Hozzávalók: 4 nagyobb édesburgonya3 sárgarépasóborsegy kiskanál vajlenmagolajnagyon kevés reszelt gyömbér A tálaláshoz: 1 avokádó15 dkg sütni való kolbász3 szál petrezselyemzöld
Hozzávalók: 3 evőkanál olívaolaj1 fej hagyma2 + 2 gerezd fokhagyma70 dkg passzírozott paradicsom30 dkg konzerv tonhal10 dkg olajbogyó50 dkg száraz
Hozzávalók: 16 dkg vaj30 dkg porcukor1 csomag sütőpor5 tojás30 dkg rétesliszt1 kg sárgabarack Elkészítés: A vajat a porcukorral és a
Hozzávalók: A gombóchoz: 1,2 kg burgonyasó5 dkg teavaj30 dkg finomliszt50 dkg szilva10 dkg porcukor1 teáskanál őrölt fahéj A morzsához: 25
Hozzávalók: 1 nagy cukkini1 teáskanál só10 dkg finomliszt3 kisebb tojás15 dkg zsemlemorzsa5 dkg reszelt parmezán sajt1 teáskanál morzsolt petrezselyem0,5 kk
Hozzávalók: 1 cukkini1 sárgarépa1 fej vöröshagyma1 tojássalkevés olaj3 ek lisztkevés só Elkészítés: Az alapanyagokat megmossuk, megpucoljuk, majd feldaraboljuk.Pici olajon pár
Hozzávalók: A tésztához: 75 g finomliszt3 tojás (szétválasztva)75 g cukor25 g porcukor A vajkrémhez: 6,5 dkg cukor1,5 ek víz1 tojásfehérje3
Hozzávalók: 25 dkg barna sampinyon gomba1 kis fej hagyma5 dkg szeletelt bacon2 dkg vaj/margarinsóbors3 dl tejszín2 gerezd fokhagyma1-2 csipet chilipor1
Hozzávalók: 40 dkg kenyérliszt20 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt2 teáskanál só1 teáskanál kristálycukor1 teáskanál 10%-os ételecet1 dl étolaj3 dl víz3 dkg
Hozzávalók: 30 dkg liszt 10 dkg porcukor 1 zacskó vaníliás cukor 1 tk sütőpor 1 csipet só 20 dkg vaj