Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Kolbászos sült gnocchi

Hozzávalók:

30 dkg sütni való kolbász
10 dkg szeletelt füstölt sajt
50 dkg friss gnocchi
10 dkg szeletelt trappista sajt
1 evőkanál friss, apróra vágott petrezselyem
3 dkg darabolt vaj
ízlés szerint őrölt fehérbors
ízlés szerint só

Elkészítés:

A kolbászokat kiszedjük a bélből, majd egy száraz serpenyőben morzsáira sütjük.
Nagy fazék forrásban lévő sós vízben, kisebb adagokban 2 percig kifőzzük a gnocchit. Ha a gombócok a víz tetejére úsznak, óvatosan szűrőkanálra szedjük, és alaposan lecsepegtetjük, majd összekeverjük a pirított kolbászhússal.
A kifőtt húsos gnocchit kivajazott tűzálló tálba tesszük, az apró darabkákra vágott vajat és a petrezselymet a tetejére szórjuk, sóval, borssal fűszerezzük, végül az egészet befedjük a szeletekre vágott kétféle sajttal.
10 percre a forróra melegített sütőbe tesszük. Akkor jó, ha a sajt megolvadt a tetején.