Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Sajtkrémmel töltött pogácsa

Sajtkrémmel töltött pogácsa

Hozzávalók: 50 dkg liszt kis sütőpor 2 tojás 1 pohár tejföl 1 kocka margarin 4 teáskanál só 4 dkg élesztő
Csülök székely módra

Csülök székely módra

Hozzávalók: 1 nagy csülök 0,5 kg savanyú káposzta 1,5 kg burgonya 1 fej vöröshagyma zsír só, bors babérlevél pirospaprika Elkészítés:
Vöröslencse krémleves

Vöröslencse krémleves

Hozzávalók: 30 dkg vöröslencse 15 dkg bacon 2 sárgarépa 1 közepes fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 chili 1 ek
Milánói spagetti

Milánói spagetti

Hozzávalók: A raguhoz: 2 ek olívaolaj 1 közepes fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 50 dkg sűrített paradicsom 30 dkg sonka
Almás-répás lencseragu

Almás-répás lencseragu

Hozzávalók: 20 dkg lencse 1 nagy sárgarépa 1 alma 1 babérlevél 1 tk só Az öntethez: 4 ek méz 0,5
Currys csirkeraguleves

Currys csirkeraguleves

Hozzávalók: 1 csirkemell filé 2 közepes sárgarépa 5 cm gyömbér 2 gerezd fokhagyma 6 teáskanál piros curry paszta 2 dl
Csicseris gombócok

Csicseris gombócok

Hozzávalók: 1 nagy konzerv főtt csicseriborsó 3 ek olívaolaj 1 tk sütőpor 2 tk őrölt római kömény 1 tk morzsolt
Sajtos virslivel töltött kiflik

Sajtos virslivel töltött kiflik

Hozzávalók: 50 dkg finomliszt 2,5 dkg élesztő 3 dl tej 1 teáskanál cukor 5 dkg margarin 2 púpozott tk só
Zöldséges káposztaleves

Zöldséges káposztaleves

Hozzávalók: 1 kisebb káposztának a fele 1 nagy fej hagyma 2 sárgarépa 1 zöldpaprika 1 kis konzerv paradicsompüré só kakukkfű
Házi savanyúság

Házi savanyúság

Hozzávalók: 2 kígyóuborka 1 kisebb fej káposzta 4 fehér paprika 3 nagy fej hagyma só ízlés szerint ecet ízlés szerint