Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Krumplilángos

Krumplilángos

Hozzávalók: 1 kg burgonya30 dkg liszt1 tk só Elkészítés: A burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, még melegen meghámozzuk és burgonyanyomón
Fehércsokis krémmel töltött tészta

Fehércsokis krémmel töltött tészta

Hozzávalók: Az égetett tésztához: 7,5 dkg vaj + a tepsihez11 dkg liszt3 egésztojássó A krémhez: 10 dkg kristálycukor3 dl habtejszín5
Rakott káposzta

Rakott káposzta

Hozzávalók: 1 fej káposzta2-3 fej vöröshagymasóborsköménymag4-5 egész csirkecomb vagy 4-5 szelet vékony szelet karaj4-5 paradicsomkb. 5 dl paradicsom ivólé Elkészítés:
Tejfölös-spenótos kolbászleves

Tejfölös-spenótos kolbászleves

Hozzávalók: 30 dkg kolbász10 dk spenót1 közepes vöröshagyma5 ek napraforgó olaj2 teáskanál fűszerpaprika2 gerezd fokhagymasó ízlés szerint2 babérlevél2 dl tejföl1
Cseresznyekrémes brownie

Cseresznyekrémes brownie

Hozzávalók: 2 dl tej22 dkg vaj vagy margarin20 dkg kristálycukor25 dkg liszt5 dkg cukrozatlan kakaópor1 dkg szódabikarbónacsipet só2 tojás10 dkg
Krémes piskótatallér

Krémes piskótatallér

Hozzávalók: 25 dkg liszt8 dkg vaj10 dkg porcukor1 csomag vaníliás cukor2 tojás2 dkg szalalkáli vagy szódabikarbóna A krémhez: 10 dkg
A kelt tészták titka

A kelt tészták titka

Azt szokták mondani, a kelt tészta bonyolult, gyakorlatot igénylő munka. Tény, hogy könnyen el lehet rontani, de ha azt a
Töltött sajtos kosárkák

Töltött sajtos kosárkák

Hozzávalók: 1 csomag rétes tészta30 dkg reszelt sajt15 dkg rétesliszt1 cs. sütőpor2 doboz tejföl1 tojássó ízlés szerint Elkészítés: A tésztát
Mentás zöldborsós tésztasaláta

Mentás zöldborsós tésztasaláta

Hozzávalók: 40 dkg bármilyen olasz tészta40 dkg zöldborsófél csokor menta5 dkg reszelt parmezán10 dk g félzsíros tejszín17,5 dkg sonka Elkészítés:
Répás karfiolpogácsa tojással

Répás karfiolpogácsa tojással

Hozzávalók: 1 kg karfiol4 kisebb sárgarépa5 egész tojás5 evőkanál lenmagliszt5 evőkanál mandulaliszt1 kk őrölt bors2 kávéskanál sóolaj a sütéshez Elkészítés: