Hozzávalók: 5 dkg vöröshagyma80 dkg burgonya20 dkg majonéz1 teáskanál mustár1 kávéskanál magos mustár1 kis dobozos 12%-os tejföl Elkészítés: A burgonyát
Hozzávalók: 35 dkg spagetti tészta1 vöröshagyma1 teáskanál morzsolt bazsalikom1 ek olívaolaj1 evőkanál finomliszt5 dkg sűrített paradicsom50 dkg konzerv paradicsom5 közepes
Hozzávalók: 0,5 kg darált hús20 dkg cékla1 tojás5-8 gerezd fokhagymazsemlemorzsasó, borsolaj a sütéshez Elkészítés: A húsból fasírt masszát készítünk a
Hozzávalók: A tésztához: 7 tojás7 ek cukor6 csapott ek finomliszt2 ek cukrozatlan kakaópor1 csomag sütőpor1 ek napraforgó olaj A túrókrémhez:
Hozzávalók: 1 kg burgonya20-30 dkg liszt1 evőkanál búzadara3 dkg zsír1 darab tojás25-30 dkg sertéshús5 dkg zsír2 dl tejföl5 dkg zsemlemorzsa3
Hozzávalók: 1,2 kg sütőtök1 alma1 közepes fej vöröshagyma5 dkg vaj3 ek méz1,2 l szárnyas alaplésó ízlés szerintbors ízlés szerintchili ízlés
Hozzávalók: 20 dkg csirkemell10 dkg sárgarépa15 dkg spagetti1/2 dl víz10 dkg póréhagyma2 evőkanál olaj1 tasak pirított tészta csirkével alap Elkészítés:
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma50 dkg sertéslapocka20 dkg császárhús20 dkg füstölt szalonnazsályasó, bors, fűszerpaprikababérlevél A tésztához: 3 evőkanál zsír3 evőkanál vaj1
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt 5 dkg friss élesztő 1 csipet só 15 dkg nádcukor 2 tojás 5 dkg vaj 20
Hozzávalók: 41 dkg csicseriborsó1 nagy hagyma, szeletelve2 evőkanálnyi petrezselyem, finomra metélve1 tojás1 teáskanálnyi só1/2 – 1 csésze prézli1 tk őrölt