Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Klasszikus diós patkó

Klasszikus diós patkó

Ezt a süteményt gyakran készítik ünnepek alkalmával. De talán pont azért tökéletes választás a hétköznapokban is, mert egy jól lezárt
Pogácsa főzött sajttal, snidlinggel

Pogácsa főzött sajttal, snidlinggel

Minden háziasszonynak van egy tökéletesen bevált pogácsa receptje. Most egy újdonságot mutatunk, ami egészen más az eddig megszokottaktól.
Húsos-sajtos empanada

Húsos-sajtos empanada

A spanyol konyha is számos tradicionális ételt tartogat. Ilyen az empanada, egy töltött sült tészta. A tésztába sokféle masszát töltenek,
Medvehagymás palacsinta

Medvehagymás palacsinta

Már nem sokáig tart a medvehagyma szezonja. A legegyszerűbb ételekbe, így a palacsintába is felhasználható! Egy sós töltelékkel tartalmasabbá tehető.
Zöldborsós hamis carbonara szalonnával

Zöldborsós hamis carbonara szalonnával

A carbonara eredeti elkészítését sokan nem ismerik. De a „hamis” változatát egészen biztos, mindenki. Ha nincs időnk, ez is megteszi,
Mogyorós répatorta

Mogyorós répatorta

Milyen desszert vagy torta illene leginkább a húsvéthoz, ha nem a répatorta? Több változata is van, mi most a mogyorósat
Almapalacsinta

Almapalacsinta

A palacsintatésztába számos gyümölcsöt keverhetünk. Most almát tettünk bele, isteni tartalmas, ráadásul gyors sütemény.
Túrós-medvehagymás kocka

Túrós-medvehagymás kocka

A medvehagyma szezonjában vagyunk. Sok mindennel passzol ez a friss, enyhe fokhagyma ízű „fűszer”. Most a túróval párosítottuk egy isteni
Olívás-citromos bárányragu

Olívás-citromos bárányragu

Hamarosan itt a húsvét, ilyenkor szokás bárányból készült ételeket készíteni. Ha a pörköltet unjátok, ez a kicsit görög ízekre emlékeztető
Anikó szelet

Anikó szelet

Bár első ránézésre nagyon bonyolultak tűnik az Anikó szelet, pedig az egyik legegyszerűbb desszert. De vajon a kis kráterek hogy