A kelbimbó is azon „zöld” növényeink egyike, amit csak kevesen használnak. Pedig tökéletesen illik húsokhoz, csakúgy, mint főzeléknek is kiváló.
Általában a legegyszerűbb sütemények a legfinomabbak. Pláne, ha a főszerepet a túró kapja, amit még egy kis dzsemmel is „megbolondítunk”.
Nem biztos, hogy mindenki egyetért azzal: hús nélkül is van „élet”. A töltött gomba fejek is ezt támasztják alá. Laktató
Több megoldás létezik, hogyan tegyük lazábbá a fasírtot. Mi most egy kis káposztát használtunk, amivel egy könnyebb és ízletesebb húsgombócot
Számos variációt mutattunk már a húsgombócra, de egész biztos, ez lesz mindenki kedvence. A finom fűszeres darált húsba egy kis
Hogyan lehet egy sült csirkecombból egytálételt készíteni? Annyi a titok, hogy a körettel együtt kell megsütni, ami ebben az esetben
Egy kicsit elkalandoztuk a retro ételek világába. Biztosan sokan emlékeznek még a nagyszüleink által készített isteni ökörszemre. Idézd fel a
A paradicsomos-sonkás pitét húsvéti piteként is emlegetik, ugyanis a töltelékben fel lehet használni a maradék főtt sonkát. Tartalmas étel, egy
A mai modern konyhában gyakran előfordul, hogy egy már létező ételt újragondolva alkotnak meg. Ilyen a mi levesünk is, ami
A spenót az év minden szakaszában elérhető. Nagyon sok alapanyaghoz tökéletes párosítás, legalább annyira, mint a ravioliba bújtatva egy kis