Egyszerű húsgolyóból is lehet vendégváró falatokat készíteni, kicsit elegánsabban. Csupán egy kis tészta szükséges hozzá, és némi türelem.
A magyar konyhában is gyakran használjuk a juhtúrót, de nem olyan fontos alapanyag, mint a szlovák gasztronómiában. Ilyen a levesük
A csicseriborsót általában leveshez vagy a jól ismert humuszhoz használjuk. Pedig azon túl, hogy szuper „fasírtot” is készíthetünk belőle, kiváló
Hogy mitől hamis a muszaka? Attól, hogy a jól ismert receptben a padlizsán helyett burgonyát használunk. Így is egy isteni
Mi lenne tökéletesebb egy olyan ételnél, mint ami olcsó, gyorsan elkészül és nem igényel túl nagy gasztronómiai tudást? Ilyenek a
Kiváló kész leveles tésztát lehet vásárolni az üzletekben. Édesen töltve is kiváló, de ha egy sós finomságra vágytok, kis sonkával
Méghogy csokoládéból, mandulából és mogyoróból nem lehet szalámit csinálni? Dehogynem! Csak egy kis fantázia szükséges hozzá!
A szuflét a francia konyha csúcsának, a desszertek legelegánsabbikának tartják. Még ha ez így is van, a sós, spenótos ízesítésben
Megszámlálhatatlan a lista, olyan sok alapanyagból lehet mártogatós ételt készíteni. A hús is tökéletesen alkalmas erre, ami ezúttal a bolognai
A kiváló ízek, a fűszerek harmonizációja mellett még egy előnye van a keleti konyhának: gyorsan elkészülnek. Most egy csirkés egytálételt