Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Mázas-áfonyás ünnepi keksz

Mázas-áfonyás ünnepi keksz

Hangolódjunk a karácsonyra a konyhában. Olyan kekszekkel kezdjük, ami jól lezárt dobozban sokáig eláll. Így nem kell az utolsó pillanatokban
Sütőben sült zeller paradicsommal és petrezselyemmel

Sütőben sült zeller paradicsommal és petrezselyemmel

A zellert vagy szeretik, vagy egyenesen utálják. Vannak olyan alapanyagok, amelyek brutálisan jól passzolnak hozzá. Ezeket vegyítettük most össze. Talán
Kölessel töltött padlizsántekercs

Kölessel töltött padlizsántekercs

A padlizsánt leginkább a krém verziójában használjuk alapanyagként, pedig egy elegáns étel főszereplőjévé is válhat. Pláne, ha eltérünk a hagyományos
Majonézes csirkesaláta

Majonézes csirkesaláta

Egytálétel, saláta, tésztaétel, vagyis majonézes csirkesaláta. Hoztunk egy jó ötletet, mit kezdjük egy kis maradék sült csirkével.
Levendulás-citromos cupcake

Levendulás-citromos cupcake

A cupcake, vagyis ahogy itthon ismerjük, a muffin egy igen egyszerű desszert. Pedig ezt is lehet elegánssá, ünnepivé tenni. Mutatjuk,
Tojáskrémleves

Tojáskrémleves

A tojásleves a magyar konyha tradicionális étele. De mint mindent, ezt is újra lehet gondolni, és egy teljesen más formában
Hamis gulyásleves pörköltből

Hamis gulyásleves pörköltből

Mit kezdjünk a pörkölttel, ha megmarad és már a család nem kívánja? Mutatjuk! Egy hamis gulyáslevesnek tökéletes, hogy semmi ne
Francia rakott brokkoli

Francia rakott brokkoli

Azt szokták mondani, a magyarok mindent kirántanak. Nos, ez igaz lehet a rakott ételekre is, hiszen megszámlálhatatlan alapanyagból készítjük, ezúttal
Spárgás csirkeragu

Spárgás csirkeragu

Az egytálételek előnye, csupán egy lábas is elég hozzá. A spárgás csirkeragut most keleti ízvilágban hoztuk össze, nem csak az
Hússal töltött rántott palacsinta

Hússal töltött rántott palacsinta

A hortobágyi palacsintát kicsit újra gondoltuk. Ha már hússal töltjük a tésztát, miért ne lehetne kirántani?! Talán így már tényleg