Egy friss kenyér puha vajjal a legjobb, de mi van, ha magát a tésztát bolondítjuk meg? Gondoltatok már a dióra?
A quiche a francia konyha hagyományos étele, jó tulajdonságai népszerűvé teszik az egész világon. Előre elkészíthető, melegen és hidegen is
A gombalevesre is igaz, megszámlálhatatlan elkészítési módja van. De mint oly sok étel, ez is úgy jó, ha gazdagon tartalmaz
A bulgurt a magyar konyhában még mindig csak kevesen használják, pedig kifejezetten tápláló alapanyag. A török rizsként is nevezett tört
Ha már nyár, akkor érdemes a sok gyümölcsöt részesíteni előnyben a desszertekhez. Ilyen az alma is, amiből most egy pofonegyszerű
Kevés olyan gyümölcs van, ami annyira passzol a csokoládéval, mint a málna. A brownie-t nagyon sokféleképpen lehet elkészíteni: például málnával.
Számos zöldségből szoktunk rakott ételt készíteni, a zellerről viszont gyakran elfeledkezünk. És ez egy jó példája annak, hús nélkül is
Az eper mellett a málna is legalább annyira tökéletes gyümölcs a desszertekhez. Ha már szezon, induljon egy tejszínes csodasüteménnyel, aminek
A sóskát a spenóthoz hasonlóan lehet használni. A magyar konyha főleg levesként népszerűsíti, pedig egy tojásos ételben is tökéletes alapanyag.
Zöldségekből meglehetősen ritkán készül pékáru, de a brokkoli tökéletes alapanyag egy kenyér elkészítéséhez, még ha a megszokott textúrától el is