Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Diós tönkönykenyér

Diós tönkönykenyér

Egy friss kenyér puha vajjal a legjobb, de mi van, ha magát a tésztát bolondítjuk meg? Gondoltatok már a dióra?
Gombás- póréhagymás quiche

Gombás- póréhagymás quiche

A quiche a francia konyha hagyományos étele, jó tulajdonságai népszerűvé teszik az egész világon. Előre elkészíthető, melegen és hidegen is
Tejszínes gombaleves gazdagon

Tejszínes gombaleves gazdagon

A gombalevesre is igaz, megszámlálhatatlan elkészítési módja van. De mint oly sok étel, ez is úgy jó, ha gazdagon tartalmaz
Csirkés, paradicsomos bulgur

Csirkés, paradicsomos bulgur

A bulgurt a magyar konyhában még mindig csak kevesen használják, pedig kifejezetten tápláló alapanyag. A török rizsként is nevezett tört
Reszelt almás süti

Reszelt almás süti

Ha már nyár, akkor érdemes a sok gyümölcsöt részesíteni előnyben a desszertekhez. Ilyen az alma is, amiből most egy pofonegyszerű
Málnás brownie

Málnás brownie

Kevés olyan gyümölcs van, ami annyira passzol a csokoládéval, mint a málna. A brownie-t nagyon sokféleképpen lehet elkészíteni: például málnával.
Sajtos rakott zeller

Sajtos rakott zeller

Számos zöldségből szoktunk rakott ételt készíteni, a zellerről viszont gyakran elfeledkezünk. És ez egy jó példája annak, hús nélkül is
Tejszínes málnatekercs

Tejszínes málnatekercs

Az eper mellett a málna is legalább annyira tökéletes gyümölcs a desszertekhez. Ha már szezon, induljon egy tejszínes csodasüteménnyel, aminek
Sóskás frittata

Sóskás frittata

A sóskát a spenóthoz hasonlóan lehet használni. A magyar konyha főleg levesként népszerűsíti, pedig egy tojásos ételben is tökéletes alapanyag.
Brokkolis kenyér

Brokkolis kenyér

Zöldségekből meglehetősen ritkán készül pékáru, de a brokkoli tökéletes alapanyag egy kenyér elkészítéséhez, még ha a megszokott textúrától el is