A nyári hőségben mindig jól jön egy sütés nélküli desszert. A pudingos málnatorta is ilyen, és még nagyobb rutint, tudást
A cannelloni vastag cső alakú olasz tésztaféle, amelyet általában darált hússal, ricottával, spenóttal töltenek meg, majd paradicsomszósszal és besamellel öntenek
Azt mindenki tudja, hogy a chipszek picit sem egészségesek. Viszont házilag karalábéból elkészíthetjük úgy, hogy azt mindenki lelkiismeret-furdalás nélkül elfogyaszthassa.
Egy egyszerű babfőzeléket is újra lehet gondolni. A fűszerezésen változtatva sokkal frissebbé, a húsgombóccal pedig tartalmasabbá válik.
Az égetett tészta egyaránt jó édes és sós töltelékekhez. A megszokott vaníliás krém helyett most sajtkrémmel készült, ami legalább annyira
Az elfoglalt hétköznapokon is jól jön egy olyan sós sütemény, ami pillanatok alatt elkészíthető. Ehhez tökéletes a készen kapható leveles
A lecsó már önmagában is tartalmas, de egy kis hússal és nokedlivel felturbózva igazán laktatós étellé varázsolható. A nyár, a
A citrom a levesek ízesítésére is tökéletes, pláne, ha egy pikáns, savanykás ételre vágyunk. A zöldségeket egy kis húsgombóccal turbózva
Rengeteg praktika, trükk a titka a csodálatos desszerteknek. Hogy lesz egy tészta csíkos? Nem is gondolnánk, mennyire egyszerű. A zebra
Számos zöldséget, cukkinit, padlizsánt, tököt, gombát biztosan mindenki töltött már. De a paprikát általában csak a paradicsomszószos változatában főzzük. Sülve,