Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Pudingos málnatorta

Pudingos málnatorta

A nyári hőségben mindig jól jön egy sütés nélküli desszert. A pudingos málnatorta is ilyen, és még nagyobb rutint, tudást
Cukkini cannelloni

Cukkini cannelloni

A cannelloni vastag cső alakú olasz tésztaféle, amelyet általában darált hússal, ricottával, spenóttal töltenek meg, majd paradicsomszósszal és besamellel öntenek
Karalábé chipsz petrezselyem mártással

Karalábé chipsz petrezselyem mártással

Azt mindenki tudja, hogy a chipszek picit sem egészségesek. Viszont házilag karalábéból elkészíthetjük úgy, hogy azt mindenki lelkiismeret-furdalás nélkül elfogyaszthassa.
Mentás babfőzelék húsgombóccal

Mentás babfőzelék húsgombóccal

Egy egyszerű babfőzeléket is újra lehet gondolni. A fűszerezésen változtatva sokkal frissebbé, a húsgombóccal pedig tartalmasabbá válik.
Sajtkrémes felhőfánk

Sajtkrémes felhőfánk

Az égetett tészta egyaránt jó édes és sós töltelékekhez. A megszokott vaníliás krém helyett most sajtkrémmel készült, ami legalább annyira
Parmezános virsli papucsok

Parmezános virsli papucsok

Az elfoglalt hétköznapokon is jól jön egy olyan sós sütemény, ami pillanatok alatt elkészíthető. Ehhez tökéletes a készen kapható leveles
Húsos lecsó nokedlivel

Húsos lecsó nokedlivel

A lecsó már önmagában is tartalmas, de egy kis hússal és nokedlivel felturbózva igazán laktatós étellé varázsolható. A nyár, a
Citromos-kapros húsgombócleves

Citromos-kapros húsgombócleves

A citrom a levesek ízesítésére is tökéletes, pláne, ha egy pikáns, savanykás ételre vágyunk. A zöldségeket egy kis húsgombóccal turbózva
Zebra kuglóf csokimázzal

Zebra kuglóf csokimázzal

Rengeteg praktika, trükk a titka a csodálatos desszerteknek. Hogy lesz egy tészta csíkos? Nem is gondolnánk, mennyire egyszerű. A zebra
Sült töltött paprika

Sült töltött paprika

Számos zöldséget, cukkinit, padlizsánt, tököt, gombát biztosan mindenki töltött már. De a paprikát általában csak a paradicsomszószos változatában főzzük. Sülve,