A focaccia az olasz konyhában éppen olyan, mint nálunk a langalló. Ők is különböző ízesítéssel és feltétekkel készítik. Most egy
A vörös bársony tortát már muffinra formálva megmutattuk, most pedig tekercsként gondoltuk újra. A gyönyörű vörös színű tészta a fehér
A bruschettát előételként fogyasztjuk, és főleg a paradicsomos változatát ismerjük. A gasztronómiában azonban a fantázia nagy szerepet játszik, így most
A magyar konyhában alig használjuk az articsókát. Talán itthon a pizzáról ismerhetik sokan. Most krémlevesként mutatjuk meg, milyen nagyszerű alapanyag
A pacalt vagy szeretik, vagy nem. Pedig a pörköltön kívül leveseknek is kiváló alapanyaga, pláne, ha magyaros ízesítéssel készül. Érdemes
A fahéjas csiga önmagában lehet, hogy unalmas a gyerekeknek, de egy kis mázzal teljesen újjá lehet varázsolni. Ebben a receptben
A pilmenyi hasonló az olasz töltött tésztához. Annyi különbséggel, hogy valamilyen ecetes vagy vajas ízesítéssel kínálják. Most egy leves formájában
Az év végi óriási kajálások után nem árt könnyebb ételekkel indítani az új évet. Ilyenkor sokan megfogadják, idén lefogynak. Ehhez
A régi konyhában nem csak a káposztát, hanem a szőlőt, sőt, sok helyen a karalábé levelet is használták töltésre. Ezzel
A sajttortának is számos változata van. Mi most az eredeti, amerikainak hoztuk el a receptjét, hogy egy kicsit a tengerentúlra










