Talán az olaszok jól megszokott paradicsomos húsgombóca a legnépszerűbb a világon, de most elhoztuk egy másik ország isteni tradicionális receptjét.
Az almarózsa is egy csodás desszert, de ha ezt pitében, már-már tortában készítjük, a desszertek csúcsa. Mutatós, gyümölcsös és nem
Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan múlik el a medvehagyma szezon. Addig is érdemes minél több ételben megmutatni. Most egy tócsni,
A lazacot általában sülve szokták alapanyagként “használni”. Pedig számos étel készíthető belőle, például egy isteni kókusztejes lazacleves. Nem csak ízletes
Ha húsvét, nem hiányozhat az asztalról a csülök. Sokan a sertést választják, mi most a bárányhúshoz hoztunk egy isteni receptet.
A piacokon, a zöldségeseknél csokorszámra vásárolható a medvehagyma. Ki az, aki ne érez késztetést, hogy néhány csokorral térjen haza? Ha
A mexikói konyha is hasonló, mint a miénk: tartalmasak, praktikusak és nagyon finomak az ételeik. A praktikusság alatt most azt
Gondoltál már arra, hogy banánból kenyeret készíts? Ha nem, akkor próbáld ki a receptünket. Desszertként is megállja a helyét, de
Ha valaki azt gondolja, egy húsgolyót nem lehet elrontani, téved. Kiszáradhat, túlsülhet, íztelen lehet vagy épp ellenkezőleg, nyers. Most egy
Minden konyhának, így a franciáknak is meg van a saját gulyásleveshez hasonlítható ételük. Ilyen a burgundi marharagu is. Igaz, hogy










