Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Medvehagyma tócsni

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan múlik el a medvehagyma szezon. Addig is érdemes minél több ételben megmutatni. Most egy tócsni, vagy ahogy sokan ismerik, lapcsánka ételben kapott főszerepet ez az isteni illatú zöldség.

Hozzávalók:

  • 5 közepes krumpli
  • 2 csokor medvehagyma
  • 3 ek liszt
  • bors
  • fokhagyma
  • olaj vagy kókuszzsír

Elkészítés:

A burgonyát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük. Hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és borsozzuk, ízlés szerinti teszünk bele fokhagymát és hozzákeverjük a csíkokra vágott medvehagymát is. A zsiradékot felforrósítjuk és kanállal adagolva, lenyomkodva kisütjük.