A káposztás rizs is egy olyan étel, ami azt bizonyítja, hogy egyszerűen is lehet finomat készíteni. Hétköznapra tökéletes vacsora, már
Sokunk kedvence a tavasz kezdete, amikor megkezdődik az eperszezon. Mikor, ha nem ilyenkor kell kihasználni az időszakot és a lehető
A szlovák konyha legalább annyira széleskörű a gasztronómiáját tekintve, mint a magyar. A Bratislavské rožky, pontosabban a pozsonyi kifli nálunk
A frittata is egy olyan étel, aminek az elkészítéséhez egy kis fantázia kell. Számos zöldséggel lehet ízesíteni. Serpenyőben szokták sütni,
A tésztás ételek is igen praktikusak a hétköznapokra: pillanatok alatt egy tartalmas finomsággá varázsolható. Mondhatnánk, hogy egy hamis bolognainak is
A piacok, a zöldségesek és az áruházak polcairól sem hiányzik már az eper. Az egyik legmutatósabb alapanyaga a süteményeknek, de
Az üzletekben valóban nagyon jó minőségű és ízű kész trüffel kapható. De ugyanazt a minőséget otthon is elő lehet állítani.
Sajtos, burgonyás, tepertős…. Igen, ez mind egy jó pogácsa alapanyaga is lehet. De káposzta felhasználásával készítették már? Ha nem, akkor
Mi magyarok még a tojásból is képesek vagyunk pörköltet készíteni. A tenger gyümölcseiből és halból viszont biztosan még kevesen találkoztak
Fokhagyma, hagyma vagy póréhagyma, esetleg burgonya, répa, ezek mind olyan zöldségek, amiből szívesen készítünk krémlevest. Most a brokkoli kapta a










