A sütőtökök lassan eltűnnek a polcokról, átveszik a helyüket a friss, nyári zöldségek. De míg kapható, érdemes kihasználni, hiszen rengeteg
A spanyol konyha nagyon színes és sokrétű. Alapvető célja, hogy az étel elkészítése során az alapanyag nem veszítheti el eredeti
Tele vannak a piacok az új zöldségekkel. Ez ihlette az alábbi ételünket: a joghurtos reteklevest. Könnyű, gyors, friss és nagyon
Egy kis fantáziával minden tradicionális ételt meg tudunk újítani. Ilyen a fánk is, ami egy isteni köntöst, pontosabban málnamázas bevonatot
A magyar konyhában is több étel bizonyítja, a hús és a káposzta rendkívül jó párost alkot. Ugyanezt a törökök is
Nagyon sokan nincsenek oda a curryért, pedig több nemzetközi konyha egyik alapfűszere. Ez az indiai csirkés leves igazán tartalmas, és
A kenyérben is az a csodás, hogy rengeteg alapanyaggal lehet “megbolondítani” vagy inkább még tovább turbózni. Ha asztalt gyümölcsök, magvak,
Egyszerűen is lehet mutatós desszertet készíteni, pláne, ha a fő alapanyagunk az eper. A joghurtos eperpite puha, könnyű és isteni
Sajnos még mindig kevés halat fogyasztunk. A magyar konyha kb. a halászlénél és a rántott halnál nem sokkal több ételben
A burgonya az egyik legjobb alapanyag abból a szempontból, hogy nagyon sokféleképpen lehet elkészíteni. Nem mellesleg még finom is. A










