Magyarországon még mindig kevés halat fogyasztunk. A halászlé és a rántott halszelet mellett pillanatok alatt egy isteni halfasírt is készíthető.
A gombás, a padlizsános és a klasszikus lasagne-t már mindenki ismeri. De túrósan, paradicsommal eszetekbe jutott már elkészíteni? Ha nem,
Ha egyszer belekóstolunk, pillanatok alatt a thai konyha rabjává válunk. A Tom yum leves egy igazi ízkavalkád. Talán úgy is
Az olasz konyhára ez esetben azt elmondhatjuk, hogy bátor. Bár a gnocchi hagyományos burgonyából készül, ez az étel bizonyítja, édesburgonyával
Újragondoltuk a sajtgolyót, vagyis arra kerestünk megoldást, hogyan lehet kicsit gazdaságosabban kihozni. Persze mindezt úgy, hogy ízben ne nagyon térjen
Ki ne szeretné a tésztaételeket? Minimális alapanyagból is isteni kaját lehet varázsolni. A hagymás-gombás receptünk egy újabb bizonyosság, hogy hús
Nagyon kevesen használják az áfonyát. Az őszies időben a színe, az íze pedig nagyon passzol az évszakhoz. Ebben a szaftos
Ha felkutatjuk a régi receptes könyveket, olyan süteményeket is találhatunk, amiket manapság szinte már elfelejtettünk, vagy inkább csak vidéken népszerűek.
Kelkáposzta, karfiol, cukkini, padlizsán és még sorolhatnánk, mennyi alapanyagunkból szoktunk rakott ételt készíteni. De rizsből próbáltátok már? Legalább annyira finom,
A rösztike, a harula, röstiburgonya, lepkepotyi, placki, bramborák és még sok néven ismert ez a krumplilepény, de a lényeg mindegyiknél