Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Málnás-túrós habroló

Málnás-túrós habroló

Eper, málna, nehéz választani a két gyümölcs közül, melyiket használjuk egy csodálatos sütemény alapanyagaként. Mi most a málna mellett döntöttünk,
Nyári zöldségraguleves

Nyári zöldségraguleves

Egész télen azt az időszakot várjuk, amikor végre a zöldségeseknél, a piacokon, a boltok polcain megjelennek az “új zöldségek”. Ez
Pikáns diós-barackos csirkecomb

Pikáns diós-barackos csirkecomb

A magyar konyhára nem jellemző, hogy a sós és az édes ízt egy ételben mutatjuk meg, pláne, ha hús az
Yorkshire puding

Yorkshire puding

A Yorkshire puding egy eredeti angol specialitás, voltaképpen egy palacsintaszerű tésztából készített sós felfújt. Magában elég jellegtelen íze van, ezért
Tüzes csirke csicseriborsóval

Tüzes csirke csicseriborsóval

A csirke remek alapanyag, hiszen rengeteg módon használható fel. Mi most a magyar konyhától eltérő módon mutatjuk meg. Nem csak
Fehércsokis mandulagolyók

Fehércsokis mandulagolyók

Mindig jól jön a háziasszonyoknak egy olyan sütemény recept, ami pillanatok alatt elkészíthető. Ha váratlan vendégek érkeznek, vagy a család
Karfiolos-burgonyás fasírt

Karfiolos-burgonyás fasírt

A fasírt is olyan, mint a krémlevesek, hogy szinte mindenféle zöldségből el lehet készíteni. A burgonya és a karfiol tökéletes
Currys garnéla gnocchival

Currys garnéla gnocchival

Ha már gnocchi, a legjobb házilag elkészíteni. Egy igazán különleges ízesítéssel mutatjuk be, curryvel és garnélával. Nem csak mutatós, isteni
Soklapos csokis szelet

Soklapos csokis szelet

Néha jó visszautazni az időben, és elővenni a nagymamák szakácskönyvét, receptes füzetét, melyek olyan retro süteményeket tartalmaznak, amik még ma
Bazsalikomos cukkinikrémleves magokkal

Bazsalikomos cukkinikrémleves magokkal

A cukkini a padlizsánhoz hasonlóan csak kevés ételben kerül felhasználásra a magyar konyhában. Rántva, rakottan biztosan sokaknak ismerős, de isteni