Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Mazsolás-tejszínes borleves

Mazsolás-tejszínes borleves

Ha már a karácsonyi menüt tervezgetitek, akkor előételként tökéletes étvágykeltő a borleves. Általában ilyenkor szokták készíteni, ami a mazsolával és
Tejszínes csokitekercs

Tejszínes csokitekercs

A csokoládés desszertek kedvelői duplán örülni fognak annak, hogy ez a csoda süti nagyon minimális lisztből készül. Az nem állítjuk,
Hagymaleves sajtos pirítóssal

Hagymaleves sajtos pirítóssal

A hideg, elfoglalt hétköznapokon egy jó forró levesnél nincs tökéletesebb vacsora. Előnyére válik, ha gyorsan elkészíthető. Ilyen a hagymaleves sajtos
Aszpikos franciasaláta

Aszpikos franciasaláta

A karácsonyi asztalról nem hiányozhatnak a különböző saláták sem. A franciasaláta aszpikos módon készítve lehet, hogy sokaknak ismeretlen, de miért
Kolbászos csicseriborsóleves

Kolbászos csicseriborsóleves

A magyar konyhában még mindig kevésbé használjuk a csicseriborsót, ami többek között a humusz fő alapanyaga, pedig isteni leveseket lehet
Lazac Wellington-módra

Lazac Wellington-módra

A Wellington bélszín igen népszerű étel. Gondoltatok már arra, hogy a marhahúst lazacra cserélitek? Így is tökéletesen beilleszthető a karácsonyi
Puha mézeskalács

Puha mézeskalács

A mézeskalácsot már napokkal, hetekkel korábban el lehet készíteni karácsony előtt. Nagyon sokáig eláll, és van olyan variációja, aminek kifejezetten
Narancsos habos pite

Narancsos habos pite

A narancs is olyan, mint a sütőtök: a tél egyik kedvenc alapanyaga. Ez az isteni gyümölcs a desszertekhez is tökéletes,
Édesburgonyaleves sült kelbimbóval és szalonnával

Édesburgonyaleves sült kelbimbóval és szalonnával

Ma már számos zöldségből készítünk krémlevest. Az édesburgonya is tökéletes alapanyag hozzá. Viszont egy kis fantáziával igazán izgalmassá lehet varázsolni.
Csirkerizottó zöldborsóval

Csirkerizottó zöldborsóval

A rizottó általában sokaknak mumusnak számít a konyhában. Túl száraz? Kemény marad a rizs? Most megmutatjuk, milyen a tökéletes elkészítési