Ha már a karácsonyi menüt tervezgetitek, akkor előételként tökéletes étvágykeltő a borleves. Általában ilyenkor szokták készíteni, ami a mazsolával és
A csokoládés desszertek kedvelői duplán örülni fognak annak, hogy ez a csoda süti nagyon minimális lisztből készül. Az nem állítjuk,
A hideg, elfoglalt hétköznapokon egy jó forró levesnél nincs tökéletesebb vacsora. Előnyére válik, ha gyorsan elkészíthető. Ilyen a hagymaleves sajtos
A karácsonyi asztalról nem hiányozhatnak a különböző saláták sem. A franciasaláta aszpikos módon készítve lehet, hogy sokaknak ismeretlen, de miért
A magyar konyhában még mindig kevésbé használjuk a csicseriborsót, ami többek között a humusz fő alapanyaga, pedig isteni leveseket lehet
A Wellington bélszín igen népszerű étel. Gondoltatok már arra, hogy a marhahúst lazacra cserélitek? Így is tökéletesen beilleszthető a karácsonyi
A mézeskalácsot már napokkal, hetekkel korábban el lehet készíteni karácsony előtt. Nagyon sokáig eláll, és van olyan variációja, aminek kifejezetten
A narancs is olyan, mint a sütőtök: a tél egyik kedvenc alapanyaga. Ez az isteni gyümölcs a desszertekhez is tökéletes,
Ma már számos zöldségből készítünk krémlevest. Az édesburgonya is tökéletes alapanyag hozzá. Viszont egy kis fantáziával igazán izgalmassá lehet varázsolni.
A rizottó általában sokaknak mumusnak számít a konyhában. Túl száraz? Kemény marad a rizs? Most megmutatjuk, milyen a tökéletes elkészítési










