Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gyors és cukormentes baracklekvár

Gyors és cukormentes baracklekvár

Eljött a befőzések ideje. A lekvárokhoz mindenki tudja, sok idő kell, talán sokan éppen ezért nem állnak neki. Pedig pontosan
Spenótos-citromos csirkeleves

Spenótos-citromos csirkeleves

Ha egy pikáns levesre vágysz, akkor ez a spenótos-citromos csirkeleves biztos a kedvedre lesz. Nagyon gyorsan elkészül, és a fűszerezésnek
Kókuszos sárgadinnyeleves

Kókuszos sárgadinnyeleves

Nyáron nincs hűsítőbb, mint egy isteni édes gyümölcsleves. Hidegen! A sárgadinnye is kiváló alapanyag, most egy kis kókusszal „bolondítottuk” meg,
Oreo kekszes fagyi

Oreo kekszes fagyi

A fagyi árak is igencsak elszabadultak. De készítették már házilag? Ha nem, itt az ideje, hogy megtapasztaljátok, a saját konyhátokban
Kapros hideg uborkaleves

Kapros hideg uborkaleves

A kánikulában senki sem egy forró húslevesre vágyik. Sokkal inkább szeretjük ilyenkor a hűsítő, hideg ételeket. Bár sokan nem is
Dagasztás nélküli kenyér

Dagasztás nélküli kenyér

Sokan azt gondolják, hogy a kenyér elkészítése bonyolult, időigényes, nehéz munka. Ezzel a dagasztás nélküli kenyérrel bebizonyítjuk, ez egy tévhit.
Túrós rétes

Túrós rétes

Igaz, hogy manapság már nagyon jó minőségű rétes tésztát lehet kapni az üzletekben, de sokkal nagyobb sikert érünk el egy
Pikáns pite cukkinivel

Pikáns pite cukkinivel

Míg télen alaposan a pénztárcánkba kell nyúlni, ha cukkinit akarunk enni, ilyenkor már fillérekért megvásárolható. Sokan rántani szokták, pedig rengeteg
Mics

Mics

A mititei (más néven mics, jelentése „picikék”) a román konyha jellegzetes étele. Marha-, sertés- és birkahús keverékéből fokhagymával és fekete
Citromos csirkecomb spárgás vadrizzsel

Citromos csirkecomb spárgás vadrizzsel

A csirkehús meglehetősen egyszerű alapanyag. Most megmutatjuk, hogyan lehet belőle éttermi szintű ételt készíteni. Egy kis vadrizs, spárga, némi fűszer,