Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Szezámmagos kukoricalisztes zsemle

Szezámmagos kukoricalisztes zsemle

Nagyon sokan szenvednek gluténérzékenységben. Nekik a pékárura más alternatívát kell találni, ha friss, ropogós kenyeret, kiflit vagy zsömlét szeretnének enni.
Csokis-vaníliás keksz

Csokis-vaníliás keksz

Nincs már messze, hogy újra becsöngetnek az iskolákba. Az anyukáknak pedig szeretnénk tippeket adni, mit lehet a gyerekeknek becsomagolni, amit
Ricottás torta barackkal

Ricottás torta barackkal

A ricotta olyan jó alapanyag, hogy nem csak sós ételekbe, hanem gyakran desszertekbe is használják. Mi is így tettünk, egy
Töltött gőzgombóc dióban

Töltött gőzgombóc dióban

Néha jó visszanyúlni a múltba, és olyan ma már nem divatos desszerteket, édességeket elkészíteni, mint a töltött gőzgombóc. Lekvár tölteléket
Görög tejfölös-húsos leves

Görög tejfölös-húsos leves

A magyar konyhában is számos leveshez használunk tejfölt. A görögök szintén előszeretettel használnak tejtermékeket az ételeikhez. Nekik is van olyan
A Mákvirág lett idén Magyarország tortája

A Mákvirág lett idén Magyarország tortája

A torták minőségének védelme érdekében idén is csak az év végétől lesznek nyilvánosak a receptek, addig csak az ipartestület tagjai
Zellerpüré tört burgonya helyett

Zellerpüré tört burgonya helyett

Az éttermekben, a gasztronómiai műsorokban gyakran találkozunk zellerpürével, amit köretként szolgálnak föl. Lassan feledésbe merül a régi tört burgonyánk, de
Őszibarackos tekercs

Őszibarackos tekercs

A nyár kellős közepén a zöldségesek és a piacok tele vannak mindenféle gyümölccsel. Érdemes kihasználni a szezont, és desszertekbe is
Darált húsos pite

Darált húsos pite

Hogy milyen a jó pite tészta? Amelyik nem ázik el, még egy jó szaftos tölteléktől sem. És mitől lesz tartalmas?
Bigos – savanyú káposztával, gombával

Bigos – savanyú káposztával, gombával

Lengyelországban Bigosnak nevezik, nálunk egyszerűen egy savanyú káposztás étel lenne. Annyi különbséggel, ami a magyar konyhára nem jellemző, hogy rókagomba