Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Paradicsomos kosárkák

Paradicsomos kosárkák

Hogyan lehet a reggelt még szebbé tenni? Talán egy jó reggelivel. Ez a mutatós, paradicsomos kosárka is egy ilyen, nem
Samosa csirkehúsos töltelékkel

Samosa csirkehúsos töltelékkel

Ahogy az olaszoknál a ravioli, az indiaiknál a samosa az a tradicionális töltött tészta, amit az egész világon ismernek és
Répás fasírt

Répás fasírt

Hogyan lehet a tömény húsgolyóból vagy fasírtból egy lazább ételt készíteni? Egy kis zöldség lazításával. Nem csak könnyedebb, lazább, hanem
Zöldborsóraguval töltött rántott csirkemell

Zöldborsóraguval töltött rántott csirkemell

Sokan csak rálegyintenek a csirkemellre, hogy azt nem főznek, mert száraz. Ez tévedés. Bizony ezt az alapanyagot is el lehet
Magyaros tojásleves

Magyaros tojásleves

Időnként jó visszanyúlni a múltba, és olyan retro vagy tradicionális ételeket újra főzni, amit sokan már elfelejtettek. Ilyen a tojásleves
Csokitorta tiramisu krémmel

Csokitorta tiramisu krémmel

Rengeteg olyan desszert, sütemény van, amit a mai modern cukrászatban torta formában is megalkottak. Ilyen például a mákos guba, vagy
Thai kókusztejes, zöldséges csirke curry

Thai kókusztejes, zöldséges csirke curry

Az indiai konyhában – hasonlóan a magyarhoz –, rengeteg fűszert tartalmaznak az ételeik. Az ízvilág azonban teljesen más. Sokan szeretik,
Kakaós-mandulás körtetorta

Kakaós-mandulás körtetorta

Egy meseszép tortát is el lehet gyorsan készíteni. Nem muszáj több rétegben gondolkodni. A kakaós-mandulás körtetorta is egy egyszerű kevert
Baconös-spenótos quiche kosárka

Baconös-spenótos quiche kosárka

Jól jön egy olyan tartalmas reggeli, ami pillanatok alatt elkészül, de friss, meleg, és finom. A kész leveles tészták tökéletesek
Zöldséges marharagu zsemlegombóccal

Zöldséges marharagu zsemlegombóccal

Az egytálételek előnye, hogy elég hozzá egy fazék, miután minden alapanyag belekerült, ott hagyhatjuk a tűzön pötyögni, addig pedig mással