Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Currys burgonyamuffin

Currys burgonyamuffin

Ha a muffinra gondolunk, egy habos-babos, színes desszert jut eszünkbe. Pedig muffin sósan is elkészíthető. Például burgonyából, amit előételként, vendégvárónak,
Csirkés-gombás rizottó

Csirkés-gombás rizottó

Talán még mindig az olaszok a legjobbak a rizottóban. Számos variációja létezik, mondhatni, egy kis fantáziával újabb és újabb verziója
Paradicsomos csicseriborsó leves

Paradicsomos csicseriborsó leves

A csicseriborsó Ázsiában, Indiában számos ételben megtalálható. A magyar konyha sem nélkülözi,de sokkal kevesebb ételt ismerünk belőle, mint más országokban.
Csokoládés őszibarack kókusszal

Csokoládés őszibarack kókusszal

Kétségtelen, hogy márciusban igen kevés esély van az őszibarack beszerzésére, de vannak olyan gyümölcsök, amikkel nyugodtan lehet helyettesíteni a fő
Gesztenyés tiramisu

Gesztenyés tiramisu

Az olaszok egyik legnépszerűbb desszertje: a tiramisu. Azonban egy kis fantáziával tovább lehet gondolni. Van epres változata is, de például
Darált húsos krumpli

Darált húsos krumpli

Nem hátrány, ha egy varázslatos ételhez csak néhány alapanyagra van szükség. Ilyen a darált húsos krumpli is, ami nem igényel
Görög rizses húsgombóc leves

Görög rizses húsgombóc leves

A magyar konyhában is több olyan leves van, aminek a fő eleme a húsgombóc, de a görögök is tartogatnak finomságokat.
Tonhalas–cukkinis gluténmentes “fasírt”

Tonhalas–cukkinis gluténmentes “fasírt”

A cukkini imádóknak nincs lehetetlen. Rántva, raguként, de még fasírt fő alapanyagaként is felhasználható ez a viszonylag semleges ízű zöldség.
Citromos macaron

Citromos macaron

Darált mandula, porcukor, tojásfehérje, kristálycukor és némi színezék. Csupán ennyi alapanyagra van szükség a francia édességként elterjedt és népszerűvé vált
Burgonyás spenótleves

Burgonyás spenótleves

Aki azt gondolja, nem lehet fél óra alatt “összedobni” egy levest, téved. A burgonyás spenótlevesnél kevesebb olyan étel – pláne