Hogyan lehet tésztából tartalmas és laktatós ételt készíteni? Egy kis zöldséggel, sajttal, némi bacönnel megbolondítva.
Nincs jobb, mint egy házilag készített pékáru. És ha sósat szeretne a család – ami még tartalmas is –, a
Nem csak az almás pite lehet finom! Ezt igazolja az a spenótos, túrós, sajtos tészta, ami a Genovai pite nevet
Az ekler fánk egy klasszikus francia cukrászkészítmény. Lehet különféle ízesítésű angolkrémmel tölteni az égetett tésztát, melynek a tetejét csokoládéval díszítünk.
Az avokádó gyümölcsként és zöldségként is megállja a helyét a konyhában. Most édesség alapanyagaként szolgál, mégpedig palacsintában, ami által teljesen
A rakott ételek igen megkönnyítik a hétköznapokat. Fehér káposztából ritkán készítjük, pedig kiváló alapanyag, főleg, ha felturbózzuk egy kis hússal.
A sütőtök egy igazi téli íz, mely nem csak Halloween idején népszerű, hanem sokan egész télen nagy örömmel fogyasztják. Kesudióval
Hozzávalók: A sütihez: 2 dl tej1 tasak vaníliás pudingpor20 dkg vaj30 dkg liszt1 tk sütőpor1 tk szódabikarbóna0,5 tk só17 dkg
Hozzávalók: 12,5 dkg mascarpone25 dkg tonhalkonzerv1 evőkanál kapribogyó5 dkg crème fraîchesó ízlés szerintbors ízlés szerint2 ek metélőhagyma Elkészítés: A tonhalat
Hozzávalók: A tésztaalaphoz: 10 dkg zabkeksz4 dkg vaj A tortakrémhez: 25 dkg mascarpone10 dkg fehér csokoládé1 dl habtejszín1 teáskanál vanília










