Hozzávalók: A lencse előfőzéséhez: 16 dkg lencsevíz1 babérlevél5 dkg vöröshagymamogyorónyi friss gyömbér A leveshez: 2 ek hidegen sajtolt napraforgóolaj20 dkg
Hozzávalók: A tésztához: 2 csomag leveles tészta (nyújtott) A töltelékhez: 4 alma6 evőkanál kristálycukor1 citrom leve1 csapott evőkanál őrölt fahéj
Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta30 dkg csiperkegomba10 dkg bébispenót1 közepes hagyma5 dkg vaj/margarin8-10 dkg krémsajt2 dl tejszín1-2 evőkanál liszt1 csokor
Hozzávalók: 1 tubus majonéz1 kg brokkoli2 pohár tejföl2 tasak mozzarella6 friss tojás Elkészítés: A megmosott és rózsákra szedett, megfőzött brokkolikat,
Hozzávalók: 80 dkg burgonya1 tojás35 dkg finomliszt1 kávéskanál só1,5 dl víz12,5 dkg füstölt szalonna1 közepes vöröshagyma40 dkg juhtúró2 dl tejföl
Hozzávalók: A tésztához: 20 dkg finomliszt15 dkg cukor0,5 csomag sütőpor5 dkg cukrozatlan kakaópor3 tojás25 dkg cékla2 dl napraforgó olaj A
Hozzávalók: A gnocchihoz: 10 dkg burgonya3 dkg vaj2 felvert tojás25 dkg liszt A paradicsommártáshoz: fél csokor friss, apróra vágott bazsalikom80
Hozzávalók: 1 csirkemell csont nélkül felcsíkozva2 közepes méretű sárgarépa2 kápiapaprika1 fél cukkini3 marék zöldborsó2 újhagyma3 marék földimogyoró10 dkg üvegtészta4-5 ek
A fasírthoz: 30 dkg marha darált hús1 gerezd fokhagyma1 hagyma1 ek. olaj1 tejbe áztatott zsemleőrölt borsmajoránnasó A tetejére: 20 dkg
Hozzávalók: A rizottóhoz: 15 dkg rizs50 dl zöldség alaplé2 evőkanál olívaolaj1 közepes fej vöröshagyma1 gerezd fokhagyma5 dkg cheddar sajt reszelve0,5