Hozzávalók: 50 dkg darált hús8 dkg beáztatott és jól kicsavart kenyér1 tojás1 közepes fej hagyma1 nagyobb gerezd fokhagyma1 teáskanál majoránna1
Hozzávalók: 4 tojás5 dkg mazsola15 dkg liszt2,5 dl tej10 dkg vaj1 citrom10 dkg kristálycukor1 vanília rúdolaj A tálaláshoz: szilvalekvárgyümölcsporcukor Elkészítés:
Hozzávalók: 50 dkg édesburgonya felkockázva1 ek vaj1 evőkanál tejföl1 csokor petrezselyemzöldhagymás sóborsszerecsendió15 dkg sajt5 dkg liszt2 tojássárgája5 dkg zsemlemorzsanövényi olaj
Hozzávalók: 25 dkg szárazbab1 füstölt libacomb25 dkg vöröshagyma10 gerezd fokhagyma1 paprika1 hegyes erős paprika1 paradicsom4 tojás5dkg libazsírfűszerpaprika7,5 dkg hántolt árpagyöngy30
Hozzávalók: 4 édesburgonya1 evőkanál olívaolajnegyed csésze tejsó ízlés szerintbors ízlés szerint0,5 csésze mozzarella0,5 csésze cheddar4 csík bacon, apróra vágva ropogósra
Hozzávalók: 2 nagy tojás15 dkg cukor1 dl olaj20 dkg főtt édesburgonya20 dkg liszt1 tk sütőpor1/2 tk szódabikarbónafél citrom1 tk vanília
Hozzávalók: 15 dkg nyers brokkoli15 dkg sajt2 tojás2 ek zsemlemorzsa2 ek zabpehely2 evőkanál zabpehelylisztbors ízlés szerintsó ízlés szerint2 gerezd fokhagyma2
Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk helyett, pár napig töklámpások, pókhálók és
Hozzávalók: 30 dkg rizs10 dkg sajt25 szőlőlevél0,5 csokor menta0,5 csokor petrezselyemmajoránna ízlés szerintoregánó ízlés szerintsó ízlés szerintbors ízlés szerint1 citromból
Hozzávalók: 80 dkg paradicsom0,5dl olívaolaj1 fej vöröshagyma2 gerezd fokhagyma1 pepperonisó2 dl tejszín10 dkg reszelt parmezán3 ág bazsalikom30 dkg penne Elkészítés: