Hozzávalók: A tésztához: 4 tojássárgája4 tojásfehérje8 dkg kristálycukor12 dkg búzalisztpici só A krémalaphoz: 2 dl 2,8%-os tej10 dkg kristálycukor2,5 dkg
Hozzávalók: 70 dkg csirkemell filé20 dkg aszalt sárgabarack5 dkg színes egész bors1 dkg egész köménymagsó ízlés szerintbors ízlés szerintolaj Elkészítés:
Hozzávalók: 1 őzgerinc sütőformához11 dkg margarin3 tojás11 dkg porcukor11 dkg lisztfél csomag sütőpor1 vaníliás cukor1 citrom reszelt héja1 teáskanál őrölt
Hozzávalók: A tésztához: 30 dkg finomliszt1 kk sütőpor8 dkg vaj1 kk só1 db tojás + 1 tojás a lekenéséhez1 dl
Az omlós tésztához: 5 dkg cukor10 dkg vaj15 dkg finomliszt1 tojás Az égetett tésztához: 2,5 dl víz1 csipet só10 dkg
A tésztához: 50 dkg finomliszt3 dl tej2,5 dkg élesztő1 teáskanál cukor1 csipet só0,5 citromból nyert citromhéj (reszelve)1 egész tojás10 dkg
Hozzávalók: 4 egész csirkemell1-2 gerezd zúzott fokhagyma2 evőkanál olívaolaj0,5 kg friss spenót12 dkg feta sajt6 dkg olvasztott vajkevés sóbors ízlés
Hozzávalók: 6 nagy szelet csirkemell szelet1 fej hagyma1 doboz mexikói keveréksó, bors1 l olaj (a sütéshez)30 dkg zsemlemorzsa4 tojás15 dkg
A piskótához: 6 tojás8 evőkanál cukor10 dkg étcsokoládé1 evőkanál kakaópor1 mokkáskanál sütőpor5 evőkanál liszt A túrókrémhez: 50 dkg krémtúró1/2 dl
Hozzávalók: 5 nagy alma1 csomag tejszínes pudingpor1 liter tej2 tasak vaníliás cukor2 evőkanál cukor1 evőkanál citromlé Elkészítés: A megtisztított almákat