Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Karácsonyi fatörzs torta

Karácsonyi fatörzs torta

Hozzávalók: A tésztához: 4 tojássárgája4 tojásfehérje8 dkg kristálycukor12 dkg búzalisztpici só A krémalaphoz: 2 dl 2,8%-os tej10 dkg kristálycukor2,5 dkg
Sárgabarackkal töltött karaj fűszerkéregben

Sárgabarackkal töltött karaj fűszerkéregben

Hozzávalók: 70 dkg csirkemell filé20 dkg aszalt sárgabarack5 dkg színes egész bors1 dkg egész köménymagsó ízlés szerintbors ízlés szerintolaj Elkészítés:
Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Hozzávalók: 1 őzgerinc sütőformához11 dkg margarin3 tojás11 dkg porcukor11 dkg lisztfél csomag sütőpor1 vaníliás cukor1 citrom reszelt héja1 teáskanál őrölt
Káposztás pierogi

Káposztás pierogi

Hozzávalók: A tésztához: 30 dkg finomliszt1 kk sütőpor8 dkg vaj1 kk só1 db tojás + 1 tojás a lekenéséhez1 dl
Fánktorony – Croquembouche

Fánktorony – Croquembouche

Az omlós tésztához: 5 dkg cukor10 dkg vaj15 dkg finomliszt1 tojás Az égetett tésztához: 2,5 dl víz1 csipet só10 dkg
Az eredeti gőzgombóc

Az eredeti gőzgombóc

A tésztához: 50 dkg finomliszt3 dl tej2,5 dkg élesztő1 teáskanál cukor1 csipet só0,5 citromból nyert citromhéj (reszelve)1 egész tojás10 dkg
Baconbe tekert csirkemell spenóttal töltve

Baconbe tekert csirkemell spenóttal töltve

Hozzávalók: 4 egész csirkemell1-2 gerezd zúzott fokhagyma2 evőkanál olívaolaj0,5 kg friss spenót12 dkg feta sajt6 dkg olvasztott vajkevés sóbors ízlés
Mexikói töltött csirke

Mexikói töltött csirke

Hozzávalók: 6 nagy szelet csirkemell szelet1 fej hagyma1 doboz mexikói keveréksó, bors1 l olaj (a sütéshez)30 dkg zsemlemorzsa4 tojás15 dkg
Csokis piskótatekercs túrókrémmel

Csokis piskótatekercs túrókrémmel

A piskótához: 6 tojás8 evőkanál cukor10 dkg étcsokoládé1 evőkanál kakaópor1 mokkáskanál sütőpor5 evőkanál liszt A túrókrémhez: 50 dkg krémtúró1/2 dl
Tejszínes almaleves

Tejszínes almaleves

Hozzávalók: 5 nagy alma1 csomag tejszínes pudingpor1 liter tej2 tasak vaníliás cukor2 evőkanál cukor1 evőkanál citromlé Elkészítés: A megtisztított almákat