Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Patiszon krémleves sajtos krutonnal

Patiszon krémleves sajtos krutonnal

A patiszont a legtöbb esetben rántani szoktuk, pedig köretnek, párolva is megállja a helyét. De mint oly sok zöldség, krémlevesnek
Málnás-bögrés morzsasüti

Málnás-bögrés morzsasüti

Mi lehet egyszerűbb egy olyan süteménynél, amit nem kell gyúrni, keverni, sőt még mérni sem? Ilyen a málnás-bögrés morzsasüti, a
Paradicsomos-padlizsános pite

Paradicsomos-padlizsános pite

Érdemes kihasználni a nyár adta csodálatos zöldségeket. Na, és miért ne lehetne pitében töltelékként, feltétként “használni”. A paradicsom, padlizsán, némi
Dupla csokis kocka

Dupla csokis kocka

Egy csokis sütemény már csak akkor lehet még jobb, ha mindjárt duplázva található meg benne csokoládé. Ráadásul a túróhoz is
Sajtos tojással töltött zsemle sütőben sütve

Sajtos tojással töltött zsemle sütőben sütve

Manapság nem könnyű ezer forint alatt összehozni egy ételt, de a nagy öregek tudtak valamit, hogyan kell spórolni a főzéssel.
Csirkés gnocchi asztal gyümölccsel

Csirkés gnocchi asztal gyümölccsel

Az olasz konyha egyik tradicionális étele a gnocchi. Megszámlálhatatlan ízesítésben lehet elkészíteni. És a csirke egy kis aszalt gyümölccsel megbolondítva
Burgonyás zöldborsóleves sült kolbásszal

Burgonyás zöldborsóleves sült kolbásszal

Brokkoli, fokhagyma, zeller… Tökéletes zöldségek krémleveshez. Legalább ilyen jó a zöldborsó is, egy kis burgonyával sűrítve. Hogy senki ne maradjon
Ropogós karfiolkorongok

Ropogós karfiolkorongok

A karfiol a levesként, rántva vagy akár rakott formában kerül legtöbbször az asztalra. Pedig kiváló alapanyag. Például egy ropogós koronghoz,
Pudingos málnatorta

Pudingos málnatorta

A nyári hőségben mindig jól jön egy sütés nélküli desszert. A pudingos málnatorta is ilyen, és még nagyobb rutint, tudást
Cukkini cannelloni

Cukkini cannelloni

A cannelloni vastag cső alakú olasz tésztaféle, amelyet általában darált hússal, ricottával, spenóttal töltenek meg, majd paradicsomszósszal és besamellel öntenek