A patiszont a legtöbb esetben rántani szoktuk, pedig köretnek, párolva is megállja a helyét. De mint oly sok zöldség, krémlevesnek
Mi lehet egyszerűbb egy olyan süteménynél, amit nem kell gyúrni, keverni, sőt még mérni sem? Ilyen a málnás-bögrés morzsasüti, a
Érdemes kihasználni a nyár adta csodálatos zöldségeket. Na, és miért ne lehetne pitében töltelékként, feltétként “használni”. A paradicsom, padlizsán, némi
Egy csokis sütemény már csak akkor lehet még jobb, ha mindjárt duplázva található meg benne csokoládé. Ráadásul a túróhoz is
Manapság nem könnyű ezer forint alatt összehozni egy ételt, de a nagy öregek tudtak valamit, hogyan kell spórolni a főzéssel.
Az olasz konyha egyik tradicionális étele a gnocchi. Megszámlálhatatlan ízesítésben lehet elkészíteni. És a csirke egy kis aszalt gyümölccsel megbolondítva
Brokkoli, fokhagyma, zeller… Tökéletes zöldségek krémleveshez. Legalább ilyen jó a zöldborsó is, egy kis burgonyával sűrítve. Hogy senki ne maradjon
A karfiol a levesként, rántva vagy akár rakott formában kerül legtöbbször az asztalra. Pedig kiváló alapanyag. Például egy ropogós koronghoz,
A nyári hőségben mindig jól jön egy sütés nélküli desszert. A pudingos málnatorta is ilyen, és még nagyobb rutint, tudást
A cannelloni vastag cső alakú olasz tésztaféle, amelyet általában darált hússal, ricottával, spenóttal töltenek meg, majd paradicsomszósszal és besamellel öntenek










