Talán nincs is jobb párosítás a gasztronómiában, mint a sajt és a gyümölcs. Ezt a tökéletességet mutatjuk meg egy salátában.
Ellentmondásosnak tűnik, hogy egy leves tartalmas és egyben könnyű is. Nyáron mindenképpen előny, pláne, ha még gyorsan el is lehet
Nincs is egyszerűbb egy olyan desszertnél, amit nem kell sütni. Az epres joghurttortánk tésztát sem tartalmaz, csupán keksz az alapja.
A minestrone egy tartalmas olasz levesféle. Neve a minestra = leves szóból származik. Tartalmassága miatt egytálételként is el lehet könyvelni.
Míg nálunk a rizses hús, az olaszoknál a rizottó az egyik legnépszerűbb, tradicionális étel. Mindegy, hogy az alábbi ételt hogyan
Az, hogy a hús és a gyümölcs jó párost alkot, legjobb példa erre a hawaii csirke. Sokan nem szeretik a
A gasztronómia csodái, hogy már a kész, gyerekek kedvenc sütiszeleteit újragondolták. Ilyen a Kinder tejszelet is, ami most egy csodálatos
A milánói vagy bolognai spagetti alapja meglehetősen időigényes. Ha nem ragaszkodunk a tradicionális recepthez, sokkal egyszerűbben is elkészíthető. Az élmény
Ti melyiket szeretitek jobban? Az édes vagy a sós palacsintát? Mutatjuk, hogy a túró és a spenót párosa ebben is
A hajdina tökéletesen helyettesíti a rizst. Szokták töltött káposztában is használni, most egy húsgombócban mutatjuk meg, valóban tökéletes alapanyag, még