Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gyümölcsös rokfortsaláta

Gyümölcsös rokfortsaláta

Talán nincs is jobb párosítás a gasztronómiában, mint a sajt és a gyümölcs. Ezt a tökéletességet mutatjuk meg egy salátában.
Zöldséges húsgombóc leves

Zöldséges húsgombóc leves

Ellentmondásosnak tűnik, hogy egy leves tartalmas és egyben könnyű is. Nyáron mindenképpen előny, pláne, ha még gyorsan el is lehet
Epres joghurttorta sütés nélkül

Epres joghurttorta sütés nélkül

Nincs is egyszerűbb egy olyan desszertnél, amit nem kell sütni. Az epres joghurttortánk tésztát sem tartalmaz, csupán keksz az alapja.
Citromos-cukkinis minestrone leves

Citromos-cukkinis minestrone leves

A minestrone egy tartalmas olasz levesféle. Neve a minestra = leves szóból származik. Tartalmassága miatt egytálételként is el lehet könyvelni.
Zöldborsós csirkerizottó

Zöldborsós csirkerizottó

Míg nálunk a rizses hús, az olaszoknál a rizottó az egyik legnépszerűbb, tradicionális étel. Mindegy, hogy az alábbi ételt hogyan
Hawaii csirke

Hawaii csirke

Az, hogy a hús és a gyümölcs jó párost alkot, legjobb példa erre a hawaii csirke. Sokan nem szeretik a
Kinder tejszelet mázzal

Kinder tejszelet mázzal

A gasztronómia csodái, hogy már a kész, gyerekek kedvenc sütiszeleteit újragondolták. Ilyen a Kinder tejszelet is, ami most egy csodálatos
Darált húsos spagetti

Darált húsos spagetti

A milánói vagy bolognai spagetti alapja meglehetősen időigényes. Ha nem ragaszkodunk a tradicionális recepthez, sokkal egyszerűbben is elkészíthető. Az élmény
Spenótos túróval töltött palacsinta

Spenótos túróval töltött palacsinta

Ti melyiket szeretitek jobban? Az édes vagy a sós palacsintát? Mutatjuk, hogy a túró és a spenót párosa ebben is
Hajdinás húsgombócok kapros joghurtszószban

Hajdinás húsgombócok kapros joghurtszószban

A hajdina tökéletesen helyettesíti a rizst. Szokták töltött káposztában is használni, most egy húsgombócban mutatjuk meg, valóban tökéletes alapanyag, még