Gyakran találkoznak a háziasszonyok azzal a helyzettel, amikor a család villámgyorsan szeretne valami finomat nassolni. A leveles tésztába göngyölt virsli
Nem jellemző, hogy a zöld teát “fűszernek” használjuk, de ezért szép a cukrászat, mert itt szinte nincs lehetetlen. A muffin
Nem csak a magyar konyhának van lecsója. A franciák ratatouille-ra “keresztelték”, az izraeliek pedig a Shakshouka nevet adták neki. Utóbbit
Ez az étel pontosan azt mutatja meg, mennyire passzol egymáshoz a hús, a gyümölcs és az édes íz. A szűzérme
Minden háziasszony és dolgozó nő előnyben részesíti a gyorsan elkészíthető ételeket. Ilyen a pizzás csavart stangli is. Pillanatok alatt elkészül
A hagyományok szerint bárányt főleg húsvétkor szoktunk készíteni. De miért ne lehetne ettől az év bármely időszakában eltérni? A henteseknél,
Mi kell ahhoz, hogy Mexikóban érezzük magunkat? Egy kis házi tortilla, kukoricaliszt, sajt, bacon, szóval semmi extra. Mutatjuk a népszerű
Valószínűleg nincs olyan magyar ember, aki nem szereti a rántott húst. A csirkemell azonban kevésbé kedvelt alapanyag, így most egy
Hogy mit is lehet csinálni a megmaradt burgonyapüréből? Erre hoztunk egy isteni ötletet. Spenótos muffint, amit a gyerekek is szívesen
Amikor azt gondolnánk, már nincs olyan fánk, amit még nem ismerünk, tévedünk. A Zeppole, vagyis a Szent József fánkja is










