Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Fokhagymás-tejszínes spagetti torta

Fokhagymás-tejszínes spagetti torta

Egy egyszerű főtt tésztából is lehet csodát varázsolni. Csak egy kis garnéla szükséges hozzá. Ezúttal nem a tejszínhab a torta
Málnás charlotte torta

Málnás charlotte torta

A charlotte torta igazi kihívás a sütni vágyóknak. Viszont a végeredmény magáért beszél. A könnyű, joghurtos gyümölcsös tölteléket körbe ölelő
Répás húsgolyó

Répás húsgolyó

Egy kis fantáziával a hagyományos húsgolyó is megújítható. A répa meglazítja a gombócot, és az íze is sokkal frissebb, mint
Kukoricaleves jalapenóval

Kukoricaleves jalapenóval

A mexikói konyhának köszönhetjük a kukoricalevest. Most még javában tart a szezonja, érdemes minél többféleképpen elkészíteni.
Majonézes-zelleres burgonyasaláta

Majonézes-zelleres burgonyasaláta

A zeller nagyon megosztó zöldség. A levesekben használjuk leginkább, pedig isteni saláta készíthető belőle. Például egy kis burgonyával és majonézzel
Cukkinis muffin

Cukkinis muffin

A répatorta az egyik bizonyíték arra, hogy zöldségekből is isteni sós süteményt lehet csinálni. De például cukkiniből készítettél már desszertet?
Csokis-kókuszos palacsinta torta

Csokis-kókuszos palacsinta torta

Lekváros, túrós, kakaós, nutellás? Mindegyik töltelék passzol a palacsintához. Csakúgy, mint a csoki és a kókusz párosa, pláne, ha tortaként
Sonkás-gombás-sajtos batyu

Sonkás-gombás-sajtos batyu

Az édes kelt tészták még mindig sokkal népszerűbbek, mint a sós változatuk. A tésztát egy tartalmas keverékkel töltöttük meg, így
Padlizsán lasagne

Padlizsán lasagne

A lasagne az egyik legnépszerűbb olasz étel. Az eredeti recept alapján vegetáriánusok nem tudják fogyasztani. Hogy ők is élvezhessék ezt
Burgonyás zellerkrémleves

Burgonyás zellerkrémleves

A zellert nagyon keveset használjuk. A zöldséges- és a húslevesekben találkozunk vele, pedig akár főszereplő is lehet egy ételben. Ilyen