Ha nincs ötleted, milyen vendégváró falatokat készíts a ünnepi várakozáskor, mutatunk egy nem mindennapi ötletet. A zellerszárba töltött körözött mutatós
Az ünnepekkor fogyasztjuk éves szinten a legtöbb halat. Ha már unod rántva, mutatunk egy isteni, indiai ízesítésű halcurryt, amivel új
Hangolódjunk a karácsonyra a konyhában. Olyan kekszekkel kezdjük, ami jól lezárt dobozban sokáig eláll. Így nem kell az utolsó pillanatokban
A zellert vagy szeretik, vagy egyenesen utálják. Vannak olyan alapanyagok, amelyek brutálisan jól passzolnak hozzá. Ezeket vegyítettük most össze. Talán
A padlizsánt leginkább a krém verziójában használjuk alapanyagként, pedig egy elegáns étel főszereplőjévé is válhat. Pláne, ha eltérünk a hagyományos
Egytálétel, saláta, tésztaétel, vagyis majonézes csirkesaláta. Hoztunk egy jó ötletet, mit kezdjük egy kis maradék sült csirkével.
A cupcake, vagyis ahogy itthon ismerjük, a muffin egy igen egyszerű desszert. Pedig ezt is lehet elegánssá, ünnepivé tenni. Mutatjuk,
A tojásleves a magyar konyha tradicionális étele. De mint mindent, ezt is újra lehet gondolni, és egy teljesen más formában
Mit kezdjünk a pörkölttel, ha megmarad és már a család nem kívánja? Mutatjuk! Egy hamis gulyáslevesnek tökéletes, hogy semmi ne
Azt szokták mondani, a magyarok mindent kirántanak. Nos, ez igaz lehet a rakott ételekre is, hiszen megszámlálhatatlan alapanyagból készítjük, ezúttal