Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Körözöttel töltött zellerszár

Körözöttel töltött zellerszár

Ha nincs ötleted, milyen vendégváró falatokat készíts a ünnepi várakozáskor, mutatunk egy nem mindennapi ötletet. A zellerszárba töltött körözött mutatós
Paradicsomos halcurry

Paradicsomos halcurry

Az ünnepekkor fogyasztjuk éves szinten a legtöbb halat. Ha már unod rántva, mutatunk egy isteni, indiai ízesítésű halcurryt, amivel új
Mázas-áfonyás ünnepi keksz

Mázas-áfonyás ünnepi keksz

Hangolódjunk a karácsonyra a konyhában. Olyan kekszekkel kezdjük, ami jól lezárt dobozban sokáig eláll. Így nem kell az utolsó pillanatokban
Sütőben sült zeller paradicsommal és petrezselyemmel

Sütőben sült zeller paradicsommal és petrezselyemmel

A zellert vagy szeretik, vagy egyenesen utálják. Vannak olyan alapanyagok, amelyek brutálisan jól passzolnak hozzá. Ezeket vegyítettük most össze. Talán
Kölessel töltött padlizsántekercs

Kölessel töltött padlizsántekercs

A padlizsánt leginkább a krém verziójában használjuk alapanyagként, pedig egy elegáns étel főszereplőjévé is válhat. Pláne, ha eltérünk a hagyományos
Majonézes csirkesaláta

Majonézes csirkesaláta

Egytálétel, saláta, tésztaétel, vagyis majonézes csirkesaláta. Hoztunk egy jó ötletet, mit kezdjük egy kis maradék sült csirkével.
Levendulás-citromos cupcake

Levendulás-citromos cupcake

A cupcake, vagyis ahogy itthon ismerjük, a muffin egy igen egyszerű desszert. Pedig ezt is lehet elegánssá, ünnepivé tenni. Mutatjuk,
Tojáskrémleves

Tojáskrémleves

A tojásleves a magyar konyha tradicionális étele. De mint mindent, ezt is újra lehet gondolni, és egy teljesen más formában
Hamis gulyásleves pörköltből

Hamis gulyásleves pörköltből

Mit kezdjünk a pörkölttel, ha megmarad és már a család nem kívánja? Mutatjuk! Egy hamis gulyáslevesnek tökéletes, hogy semmi ne
Francia rakott brokkoli

Francia rakott brokkoli

Azt szokták mondani, a magyarok mindent kirántanak. Nos, ez igaz lehet a rakott ételekre is, hiszen megszámlálhatatlan alapanyagból készítjük, ezúttal