Hozzávalók: 12,5 dkg zabpehely 1 konzerv bab 8 dkg zsemlemorzsa 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 közepes 1/2 zeller
Hozzávalók: 0,5 kg kápia paprika 3 dl csirke alaplé 1 salottahagyma 1 gerezd fokhagyma 1 dl tejföl 1 ek olívaolaj
Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg liszt 2,5 dkg friss élesztő 1 evőkanál olaj 1 evőkanál tejföl 2,4 dl víz 2
Hozzávalók: 2 cékla 2 konzerv olajos hal (hering, szardínia vagy makréla) 1 fej lilahagyma 1 alma kapor snidling 1 gerezd
Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán 25 dkg krémes sovány túró só bors fél csokor petrezselyem Elkészítés: A padlizsánokat megmossuk, és hosszában
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt 25 dkg margarin 10 dkg porcukor 2 tojás 0,5 csomag sütőpor 7 nagy alma fahéj ízlés
Hozzávalók: A tésztához: 6 tojás 6 ek cukor 1 csomag vaníliás cukor 15 dkg darált dió 6 ek zsemlemorzsa 1
Hozzávalók: 4 alsó csirkecomb 25 dkg gomba 2 dl kókusztej 1 hagyma 1 evőkanál olaj 2 evőkanál Worchestershire-szósz Elkészítés: A
Hozzávalók: 50 dkg burgonya 2 zöldség leveskocka 1 kg cukkini 1 csokor újhagyma 10 dkg cheddar sajt ízlés szerint frissen
Hozzávalók: A gombóchoz: 50-60 dkg padlizsán 1 szikkadt zsemle 1 tojás 1-2 gerezd fokhagyma zsemlemorzsa 3 ek reszelt parmezán pár