Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Töltött cukkini rolád

Töltött cukkini rolád

Hozzávalók: 2 közepes cukkini 1 szelet kenyér 2 tojás só bors 1 fej vöröshagyma 10 dkg erdei gomba 30 dkg
Sütőtökös-rozmaringos tócsni

Sütőtökös-rozmaringos tócsni

Hozzávalók: A tócsnihoz: 0,5 kg burgonya 1 nagy sárgarépa 25 dkg sütőtök 2 szál rozmaring 2 kávéskanál só 1 kávéskanál
Csörögefánk sós karamellával

Csörögefánk sós karamellával

Először Benedek Elek mesekönyvében találkoztunk a csörögefánkkal, amikor a mesebeli lakodalom éléskamrájába éhesen belopódzó farkas és komája, a róka, csörögefánkot
Tejszínes kókusztorta

Tejszínes kókusztorta

Hozzávalók: A tésztához: 6 tojás 9 ek cukor 9 púpozott ek finomliszt 0,5 csomag sütőpor 6 evőkanál víz A krémhez:
Édesköménymagos kukoricakenyér

Édesköménymagos kukoricakenyér

Hozzávalók: 30 dkg kukoricaliszt 15 dkg főtt burgonya (nyersen, meghámozva és apróra vágva) 1 egész tojás 2 dkg élesztő 1
Szárcsaleves kovászos kenyérrel sűrítve, sült burgonyagombóccal

Szárcsaleves kovászos kenyérrel sűrítve, sült burgonyagombóccal

Régi idők kedvenc vízimadarát levesként készítettük el, s korabeli konyhai módival, kovászos kenyérrel sűrítettük be. Levesünk ettől krémes, pikáns lett,
Lazacos rizssaláta

Lazacos rizssaláta

Hozzávalók: 2 szelet lazacfilé (bőr nélkül) 1 citrom olívaolaj só bors 1 bögre rizs 1 bögre borsó 1 kígyóuborka 2
Vaníliapudingos profiterol

Vaníliapudingos profiterol

A tésztához: 1,5 dl víz 5 dkg vaj 12 dkg finomliszt 2 tojás 1 csipet só A pudinghoz: 5 dl
Héjában sült sütőtök, levendulamézes sütőtökkrémmel

Héjában sült sütőtök, levendulamézes sütőtökkrémmel

A nyári tökök héja vékonyabb a téli társaiknál, ezt a sütési időn is látjuk, az év végi darabok 10-15 perccel
Spanyol burgonyás tortilla (tapas)

Spanyol burgonyás tortilla (tapas)

Hozzávalók: 3 rózsaburgonya 2 fej lilahagyma kevés olívaolaj 5 tojás só bors Elkészítés: A megtisztított burgonyát és hagymát felkockázzuk, a