Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Avokádós epersaláta

Hozzávalók

20 szem friss eper

2 avokádó

2 evőkanál balzsamecet

2 evőkanál méz

2 evőkanál olívaolaj

1 db kis fej hagyma

egy csipet só

Elkészítés

Elkészítés:

Összeturmixolunk 8 szem megmosott epret két evőkanál balzsamecettel, 2 evőkanál mézzel, 2 evőkanál olívaolajjal és egy csipet sóval. Szépen felszeleteljük fel az érett avokádót, majd ráhelyezzük szépen a tányérunkra.

Ezután felszeleteljük a maradék epreket, és ráhalmozzuk az avokádóra.

Megszórjuk az egészet apróra vágott hagymával, majd meglocsoljuk a tetejére a fentebb elkészített eperszószt.