Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Joghurtos eperszelet

Hozzávalók:

20 dkg háztartási keksz

A töltelékhez:

50 dkg natúr joghurt

1 csomag vaníliás cukor

4 ek porcukor

2 dkg zselatinpor

1 dl víz

30 dkg eper

Elkészítés:

Egy tepsit vagy üvegtálat kibélelünk zsírpapírral és az aljára egy sor kekszet rakunk.

A töltelékhez a zselatint feloldjuk a forró vízben. A joghurtot összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a feloldott zselatint.

Alaposan összekeverjük és hozzáadjuk a megmosott, darabolt gyümölcsöt, majd rásimítjuk a kekszre, és a hűtőben hagyjuk megdermedni. Ha kihűlt, szeletelve tálaljuk.