Hozzávalók: 50 dkg tehéntúró4 tojás12 dkg búzadara2 csomag vaníliás cukorsó ízlés szerint4 dl tejföl1 citromból nyert citromhéj5 dkg porcukor Elkészítés:
Hozzávalók: 8 szem közepes paradicsom8 tojás6 g vajsóborskevés friss bazsalikom10 dkg szeletelt bacon Elkészítés: A kiválogatott ép paradicsomok tetejét levágjuk,
Hozzávalók: 20 dkg vaj3 tojás3 evőkanál citromlé20 dkg porcukor18 dkg finomliszt8 dkg kókuszreszelék25 dkg piros szőlőfél teáskanál sütőpor Elkészítés: A
Hozzávalók: 2 db édesburgonya (közepes méretű)3 ek olívaolaj2 csipet só (durva szemű tengeri)1 kk fekete bors (frissen tört)Szerecsendió ízlés szerint
Hozzávalók: A palacsintatésztához: 30 dkg liszt3 tojás2 ek étolaj1 ek cukor1 csipet só4 dl tej1 dl szódavíz A diótöltelékhez: 2
Hozzávalók: 25 dkg vöröslencseegy fél közepes cukkini1 tojás1 hagyma és 2 gerezd fokhagyma2 tk pirospaprika1 tk római kömény1/2 tk koriandermag1/2
Hozzávalók: 4 közepes vöröshagyma2 gerezd fokhagyma1 l csirke alaplé1 ek vaj2 ek olívaolaj1 dl száraz fehérborszerecsendió ízlés szerintfehérbors ízlés szerint15
Hozzávalók: 1 közepes méretű cukkini1 vöröshagyma3 gerezd fokhagyma3 nagy paradicsom50 dkg paradicsom pürésóborsolívaolaj1 tk cukor50 dkg farfalle tésztatálaláshoz kevés parmezán
Hozzávalók: 6 tojás3 ek eritritkb. 20-25 dkg reszelt és félig megpárolt alma1 mk szódabikarbóna20 dkg darált olajos mag (bármilyen lehet)
Hozzávalók: A tésztához: 5 tojás3 evőkanál víz2 evőkanál cukrozatlan kakaópor8 evőkanál liszt8 evőkanál barna cukor A krémhez: 3 dl habtejszín2