Mi magyarok még a tojásból is képesek vagyunk pörköltet készíteni. A tenger gyümölcseiből és halból viszont biztosan még kevesen találkoztak
Fokhagyma, hagyma vagy póréhagyma, esetleg burgonya, répa, ezek mind olyan zöldségek, amiből szívesen készítünk krémlevest. Most a brokkoli kapta a
Talán az olaszok jól megszokott paradicsomos húsgombóca a legnépszerűbb a világon, de most elhoztuk egy másik ország isteni tradicionális receptjét.
Az almarózsa is egy csodás desszert, de ha ezt pitében, már-már tortában készítjük, a desszertek csúcsa. Mutatós, gyümölcsös és nem
Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan múlik el a medvehagyma szezon. Addig is érdemes minél több ételben megmutatni. Most egy tócsni,
A lazacot általában sülve szokták alapanyagként „használni”. Pedig számos étel készíthető belőle, például egy isteni kókusztejes lazacleves. Nem csak ízletes
Ha húsvét, nem hiányozhat az asztalról a csülök. Sokan a sertést választják, mi most a bárányhúshoz hoztunk egy isteni receptet.
A piacokon, a zöldségeseknél csokorszámra vásárolható a medvehagyma. Ki az, aki ne érez késztetést, hogy néhány csokorral térjen haza? Ha
A mexikói konyha is hasonló, mint a miénk: tartalmasak, praktikusak és nagyon finomak az ételeik. A praktikusság alatt most azt
Gondoltál már arra, hogy banánból kenyeret készíts? Ha nem, akkor próbáld ki a receptünket. Desszertként is megállja a helyét, de