Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Cukkinis-gombás ragu

Cukkinis-gombás ragu

Van olyan, hogy az ember már ráun a húsra. Nem baj, mert zöldségekből is lehet tartalmas, ízletes ételt készíteni. Minél
Sajtkrémes-jalapenós kenyér baconbe tekerve

Sajtkrémes-jalapenós kenyér baconbe tekerve

Nincs kedved főzni? De meleg ételt kíván a család? Az egyszerű szendvicsekből is lehet csodát varázsolni egy kis fantáziával. Mutatjuk
Mexikói csirkeleves

Mexikói csirkeleves

A mexikói konyha igazán pikáns, fűszeres ízvilága más, mint a magyar konyháé, abban viszont hasonlóak, hogy nagyon tartalmasak. Még egy
Fonott kalács

Fonott kalács

A fonott kalácsot is nagyon sokféleképpen készítik. Most az alapreceptet mutatjuk be, amibe a kezdők is simán belevághatnak. Egy kis
Csilis babbal töltött paprika

Csilis babbal töltött paprika

A magyar konyhára azt mondják, mindent is ki tudunk rántani, és mindenből tudunk rakott ételt csinálni. Bővíthetjük ezt a kört,
Póréhagymás burgonyaleves

Póréhagymás burgonyaleves

Egy jó tartalmas levesnél nincs is jobb a hideg estéken. Pláne, ha nem igényel túl sok időt az elkészítése. A
Citromkrémes sütőtök szelet

Citromkrémes sütőtök szelet

Számtalan variáció van, hogyan lehet desszertekben felhasználni a sütőtököt. Krémben, de tésztában is tökéletesen “elrejthető”. Ezúttal az utóbbiba került, és
Avokádós lasagne

Avokádós lasagne

Hús nélküli lasagne? Igen! Számos zöldség alkalmas arra, hogy ennek az isteni olasz tésztaételnek a fő alapanyagaként legyen fölhasználva. Most
Zöldséges-darált húsos tekercs

Zöldséges-darált húsos tekercs

A töltött tekercsek előnye, hogy bármilyen keveréket készíthetünk hozzá. Hús, zöldség, gyakorlatilag ami a hűtőben fellelhető, mehet minden bele. A
Tonhalas-brokkolis penne

Tonhalas-brokkolis penne

A téli hónapokban különösen szükség van a vitaminokra, ezért hasznos minél több zöldséget fogyasztani. A levesek, és a tészták a