Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Hamis göngyölt „fasírt”

Hamis göngyölt „fasírt”

Hozzávalók: 4 zsemle 0,5 l tej 1 ek sertészsír só ízlés szerint bors ízlés szerint 7 tojás 1 csokor petrezselyem
Tejszínes garnéla fettuccine

Tejszínes garnéla fettuccine

Hozzávalók: 60 dkg konyhakész garnéla 5 gerezd fokhagyma 15 dkg konzerv zöldborsó 1 csokor petrezselyem 2 dl főzőtejszín só ízlés
Vadas házi zsemlegombóccal

Vadas házi zsemlegombóccal

Hozzávalók: A vadashoz: 1 kg sertés vagy marhahús 2 nagy fej vöröshagyma 5 sárgarépa 4 fehérrépa 1 babérlevél 1 csipet
Mákos sajttorta

Mákos sajttorta

Hozzávalók: 12,5 dkg finomliszt 7 dkg vaj 2 dkg porcukor 1 ek hideg víz A mákos töltelékhez: 50 dkg krémsajt
Ricottás-spenótos töltött kagylótészta

Ricottás-spenótos töltött kagylótészta

Hozzávalók: A fűszeres paradicsomszószhoz: 2 ek olívaolaj 1 vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 0,5 ek sűrített paradicsom 1 dl száraz vörösbor
Töltött kefires lángos

Töltött kefires lángos

A tésztához: 50 dkg liszt 2,5 dkg élesztő 1 dl kefir 1 kk cukor 2 dl meleg tej 2 tojás
Húsrudacskák nyárson

Húsrudacskák nyárson

Hozzávalók: 50 dkg darált marhahús 1 közepes vöröshagyma 1 gerezd zúzott fokhagyma 1 piros kaliforniai paprika 1 zöld kaliforniai paprika
Nyári puncskocka

Nyári puncskocka

Hozzávalók: 50 dkg kocka alakú háztartási keksz 85 dkg tejföl 1 üveg meggylekvár 20 dkg porcukor 3 csomag vaníliás cukor
Kapros-vargányás árparizottó

Kapros-vargányás árparizottó

Hozzávalók: 30 dkg gersli 2 újhagyma 3 gerezd fokhagyma 20 dkg vargánya 1 ek apróra vágott kapor 0,5 dl száraz
Zelleres almaleves

Zelleres almaleves

Hozzávalók: 2 alma 1 zeller 1 póréhagyma 2 dkg vaj 1 csapott ek barna cukor 2 ek citromlé 1 kk