Hozzávalók: A tésztához: 11 evőkanál cukor 11 evőkanál olaj 15 evőkanál tej 15 evőkanál liszt 2 evőkanál kakaópor 4 tojás
Hozzávalók: 8 dkg zsír 5 dkg vöröshagyma 10 dkg finomliszt 1 kg kelkáposzta 15 dkg petrezselyemgyökér 15 dkg sárgarépa 30
Hozzávalók: 2 egész tojás 14 dkg cukor 5 dkg vaj vagy kacsazsír 1,5 dl tej 1 cs sütőpor 1 egész
Hozzávalók: 1 gumós zeller 1 csomag szárzeller 2 zöldalma 2 piros alma 10 dkg dió majonéz joghurt magos mustár 1
Hozzávalók: 80 dkg paradicsom 0,5dl olívaolaj 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 pepperoni só 2 dl tejszín 10 dkg
Hozzávalók: A tésztához: 13 dkg tönkölybúza liszt 5 dkg mandula liszt 5 dkg cukor 1 tojás A csokoládés réteghez: 10
Hozzávalók: Az égetett tésztához: 15 dkg finomliszt 2,5 dl tej 12 dkg vaj 4 tojás A krémhez: 1 tasak vaníliás
Hozzávalók: 1 padlizsán 1 vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 szál sárgarépa 1 paprika 1 burgonya só bors 0,5 csokor petrezselyemzöld
Hozzávalók: A paradicsommártáshoz: 30 dkg sűrített paradicsom 10 dkg sertészsír 12 dkg finomliszt 1 közepes vöröshagyma 1 teáskanál só 1
Hozzávalók: 2 közepes nagyságú karalábé 2-3 tojás kb. 2 evőkanál liszt ízlés szerint sárgarépa és póréhagyma só bors olaj a