Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg finomliszt 2 evőkanál melasz 30 g friss élesztő 3 ek vaj 2 kávéskanál só 3,75
Hozzávalók: 1 ½ l szárnyas alaplé vagy víz 2 ek olaj 1 fej kisebb vöröshagyma 2 közepes paradicsom 1 friss
Hozzávalók: 1 tekercs leveles tészta 60 dkg friss, mosott, zsenge spenót 25 dkg darabolt parmezán (vagy más, kemény érlelt sajt)
Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg liszt 2 tojás sárgája 1 csomag instant élesztőpor 2,5 dl tej (langyos) 4 ek kristálycukor
Hozzávalók: 8 szelet karaj kevés só kevés bors 10 dkg vaj 50 dkg sajt 5 dkg liszt 2 tojás 2
Hozzávalók: 1 kacsacomb 1 fej hagyma 2 gerezd fokhagyma 2 kis ágacska kakukkfű 1 kk koriander mag chili ízlés szerint
Hozzávalók: 2 nagyobb csirkemell filé 4 szelet bacon 4 db olajbogyó 2 gerezd fokhagyma friss rozmaring ízlés szerint Elkészítés: A
Lazacos tészta Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg széles metélt 1 ek só 2 ek olívaolaj A raguhoz: 2 ek olívaolaj
Hozzávalók: 1 kukoricakonzerv 1-1,5 l víz 2 leveskocka 1 gumó friss gyömbér Elkészítés: Egy kisebb fazékban felforraljuk a vizet, hozzáadjuk