Szeptemberi lapszámunkban a diétázók és az egészséges életmódot követők is találnak kedvükre ételeket. Ezért indítottuk útjára a Fitten és egészségesen
Hozzávalók: 50-60 dkg darált hús 15 dkg zabpehely 2 tojás 1 kisebb lilahagyma 5-6 gerezd fokhagyma friss koriander, bazsalikom, kakukkfű
Hozzávalók: Az égetett tésztához: 10 dkg liszt 5 dkg vaj 4 evőkanál tej + 4 evőkanál víz 1 teáskanál cukor
Hozzávalók: 80 dkg édesburgonya 4 ek natúr sűrű paradicsomlé 6 dkg lilahagyma apró 10 dkg póréhagyma 1 friss rozmaringág 1
Hozzávalók: 25 dkg friss spenótlevél 5 dkg vaj 2 gerezd zúzott fokhagyma 1 tk őrölt szerecsendió 25 dkg ricotta 20
Hozzávalók: A tésztához: 1 csomag leveles tészta 1 db tojássárgája A töltelékhez: 3 dl tej 3 tojássárgája 45 g finomliszt
Hozzávalók: 8 fej nagyobb lila hagyma 1 sárgarépa 1 salotta hagyma 10 dkg póréhagyma 5 dkg szárított sárgabarack 3 ek
Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg finomliszt 2 evőkanál melasz 30 g friss élesztő 3 ek vaj 2 kávéskanál só 3,75
Hozzávalók: 1 ½ l szárnyas alaplé vagy víz 2 ek olaj 1 fej kisebb vöröshagyma 2 közepes paradicsom 1 friss
Hozzávalók: 1 tekercs leveles tészta 60 dkg friss, mosott, zsenge spenót 25 dkg darabolt parmezán (vagy más, kemény érlelt sajt)