Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csicseriborsós paradicsomleves

Hozzávalók:

80 dkg hámozott konzerv paradicsom

40 dkg csicseriborsó konzerv lecsöpögtetve

10 dkg vöröshagyma apróra kockázva

2 buci gerezd fokhagyma

1 l víz

2 tk só

1/2 tk frissen őrölt bors

2 ek olaj

1 tk szárított bazsalikom

1 tk oregánó

1 tk kakukkfű

3 tk pizza fűszerkeverék

1 tk étkezési szódabikarbóna

5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A hagymát a sóval az olajon megfonnyasztjuk, hozzákeverjük a fokhagymát is, és amint illata lesz, beleöntjük a paradicsomot.

Beleszórjuk a szódabikarbónát, felöntjük a vízzel, fűszerezzük a szárított fűszerekkel (amelyiket nem szeretjük a 3 közül, elhagyhatjuk), és hagyjuk felforrni.

Ha felforrt, botmixeljük, hozzákeverjük a csicseriborsót, majd megborsozzuk és reszelt sajttal tálaljuk.