Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Tócsni avagy lapcsánka

Tócsni avagy lapcsánka

Hozzávalók: 50 dkg burgonya megtisztítva1 közepes tojás2 gerezd fokhagyma10 dkg búzaliszt2 csapott teáskanál só3 csipet őrölt fehérbors30 dl étolaj a
Kókuszos pite

Kókuszos pite

A tésztához: 20 dkg finomliszt10 dkg vaj5 dkg porcukor0,5 tk sütőpor1 csipet só1 egész tojás2 evőkanál víz A töltelékhez: 2
Almás céklaleves

Almás céklaleves

Hozzávalók: 1 kg cékla2 evőkanál olívaolaj2 kiskanál köménymag4 ág kakukkfű2 kiskanál vaj3 alma1,5 liter zöldségalaplésóborstejföl és pirított köménymag a tálaláshoz
Fetás sült paprika olívabogyóval

Fetás sült paprika olívabogyóval

Hozzávalók: 8 közepes méretű piros kaliforniai paprika15 dkg fetasajt15 dkg piros vagy zöld olívabogyócsipet sócsipet őrölt bors1 marék bazsalikom levélkevés
Csokoládés málnakeksz

Csokoládés málnakeksz

Hozzávalók: 2 tojás 15 dkg cukor 15 dkg vaj 1 csomag sütőpor 20 dkg liszt 1 csomag vaníliás cukor 5
Gombás-diós puffancs

Gombás-diós puffancs

Hozzávalók: 30 dkg liszt 1 csomag sütőpor 2 dl tej 3 tojás 20 dkg gomba 15 dkg füstölt sonka 15
Hagymás-fetás quiche

Hagymás-fetás quiche

Hozzávalók: A tésztához: 40 dkg liszt 20 dkg hideg vaj csipet só 3-4 evőkanál hidegvíz A töltelékhez: 7 egész tojás
Hideg uborkaleves

Hideg uborkaleves

Hozzávalók: 5 dl natúr joghurt 1 közepes méretű kígyóuborka 1 marék friss kaporlevél 2-3 csipet só kevés citromlé Elkészítés: Az
Pudingos madártej karamellcsíkokkal

Pudingos madártej karamellcsíkokkal

Hozzávalók 6 egész tojás 1 l tej 12 dkg porcukor 0,5 vanília rúd 0,5 dl rum (elhagyható) 1 ek vaníliás
Kánikulaleves, azaz Gazpacho

Kánikulaleves, azaz Gazpacho

Hozzávalók: 40 dkg húsos, érett paradicsom 1 zöldpaprika 1 közepes kígyóuborka 1 kis fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 2 ek