Hozzávalók: 50 dkg burgonya megtisztítva1 közepes tojás2 gerezd fokhagyma10 dkg búzaliszt2 csapott teáskanál só3 csipet őrölt fehérbors30 dl étolaj a
A tésztához: 20 dkg finomliszt10 dkg vaj5 dkg porcukor0,5 tk sütőpor1 csipet só1 egész tojás2 evőkanál víz A töltelékhez: 2
Hozzávalók: 1 kg cékla2 evőkanál olívaolaj2 kiskanál köménymag4 ág kakukkfű2 kiskanál vaj3 alma1,5 liter zöldségalaplésóborstejföl és pirított köménymag a tálaláshoz
Hozzávalók: 8 közepes méretű piros kaliforniai paprika15 dkg fetasajt15 dkg piros vagy zöld olívabogyócsipet sócsipet őrölt bors1 marék bazsalikom levélkevés
Hozzávalók: 2 tojás 15 dkg cukor 15 dkg vaj 1 csomag sütőpor 20 dkg liszt 1 csomag vaníliás cukor 5
Hozzávalók: 30 dkg liszt 1 csomag sütőpor 2 dl tej 3 tojás 20 dkg gomba 15 dkg füstölt sonka 15
Hozzávalók: A tésztához: 40 dkg liszt 20 dkg hideg vaj csipet só 3-4 evőkanál hidegvíz A töltelékhez: 7 egész tojás
Hozzávalók: 5 dl natúr joghurt 1 közepes méretű kígyóuborka 1 marék friss kaporlevél 2-3 csipet só kevés citromlé Elkészítés: Az
Hozzávalók 6 egész tojás 1 l tej 12 dkg porcukor 0,5 vanília rúd 0,5 dl rum (elhagyható) 1 ek vaníliás
Hozzávalók: 40 dkg húsos, érett paradicsom 1 zöldpaprika 1 közepes kígyóuborka 1 kis fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 2 ek










