Hozzávalók:
2 tojás
15 dkg cukor
15 dkg vaj
1 csomag sütőpor
20 dkg liszt
1 csomag vaníliás cukor
5 ml málnaszörp
10 dkg étcsokoládé
10 dkg friss málna
5 dkg fehércsokis golyók a tetejére
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral és a puha vajjal habosra keverjük, az étcsokoládét kicsi darabokra tördeljük vagy vagdaljuk. Az eperről levágjuk a zöld szárát, megmossuk, leszárítjuk, kicsi darabokra vagdaljuk.
A cukros tojáshoz hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a vaníliás cukrot, a málnaszörpöt, az előkészített csokoládét, a málnát és összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe 1-1 evőkanálnyi tésztát halmozunk, egymástól kb. 4 centire, megszórjuk a fehércsokis golyókkal, és 180 fokos sütőben, 15-20 perc alatt megsütjük. Rácsra szedjük, hogy kihűljön, majd kihűtve kínáljuk.