Hozzávalók: A tésztához: 24 dkg átszitált liszt4 dkg friss élesztő1,9 dkg tojás0,4 dkg só6 dkg porcukor14 dkg vaj A sziruphoz:
Hozzávalók: 1 kg darált hús6 főtt tojássó, borsmajoránnabazsalikomzöldpetrezselyem1 fej hagyma3 gerezd fokhagyma1 tojás1 cs leveles tészta Elkészítés: A darált húst
Hozzávalók: 20 dkg koktélparadicsom1 dl szójaszósz1 csomag mozzarellakevés oregánó8 szelet kenyérnéhány bazsalikomlevélkevés olívaolaj Elkészítés: A szeletelt kenyerek mindkét oldalát megpirítjuk,
Hozzávalók: 5 dkg vaj50 dkg zsíros sertéshús1 közepes fej vöröshagyma3 gerezd fokhagyma1 sárgarépa45 dkg káposzta2 tk bors2 l hús alaplé2
Hozzávalók: 6 érett füge félbe vágva8 dkg vaj8 dkg cukor10 dkg liszt1 tojás1 tojássárgája1 evőkanál darált diófél csomag sütőporfél citrom
Hozzávalók: 10-12 krumpli10 dkg sajt10 dkg szalonnaétolajsó Elkészítés: Közepes krumplikat, lehetőleg egyforma méretűeket megmossuk, kefével lesikáljuk. Ezután minden krumplit bevagdosunk
Hozzávalók: 30 dkg sütni való kolbász10 dkg szeletelt füstölt sajt50 dkg friss gnocchi10 dkg szeletelt trappista sajt1 evőkanál friss, apróra
Hozzávalók: 80 dkg burgonya40 dkg finomliszt40 dkg savanyú káposzta15 dkg füstölt szalonnasó ízlés szerintbors ízlés szerint Elkészítés: A burgonyát megpucoljuk,
A tésztához: 5 tojás15 dkg porcukor15 dkg darált mák1 citrom reszelt héja10 dkg olvasztott vaj vagy margarin1 tk sütőpor A
Hozzávalók: 12 dkg szoba60 cl Dashi (japán fűszer)1 újhagyma1 citrom2 ek szójaszósz2 ek mirin szósz1 tk fűszerkeverék2 tk cukor1 tk