Hozzávalók: A tésztaalaphoz: 10 dkg zabkeksz4 dkg vaj A tortakrémhez: 25 dkg mascarpone10 dkg fehér csokoládé1 dl habtejszín1 teáskanál vanília
Hozzávalók: 20 dkg búzaliszt + a nyújtáshoz0,5 tasak sütőporsó15 dkg zsírszegény túró6 ek zsíros tej8 ek extra szűz olívaolaj1 fej
A leveshez: 1 fehérrépa1 sárgarépa1 vöröshagyma1 paradicsom1 paprika1 csokor petrezselyem1 húsleveskockafél zellerborssókevés olaj A gombóchoz: 30 dkg darált hús1 zacskós
Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg liszt3 dkg fehér borecet3 dkg marsala bor vagy édes fehérbor3 dkg porcukor0,5 dkg kakaócsipet sóőrölt
Hozzávalók: 40 dkg kelkáposzta30 dkg pulykacomb darálva2 dl tejföl16 dkg hajdina1 fej vöröshagyma2 ek olaj2 gerezd fokhagymamajoránnasófűszerpaprika Elkészítés: A vöröshagymát
Hozzávalók: 40 dkg lencse1 tojás1 száraz zsemle1 fej vöröshagyma2-3 gerezd fokhagyma5 dkg liszt1 csokor petrezselyemzsemlemorzsasó, pirospaprika, borsolaj Elkészítés: A lencsét
Hozzávalók: 0,5 kg kápia paprika3 dl csirke alaplé1 salottahagyma1 gerezd fokhagyma1 dl tejföl1 ek olívaolajsó ízlés szerintfekete bors ízlés szerint
Hozzávalók: Az égetett tésztához: 5 dkg vaj2 dl tej10 dkg liszt4 egész tojáscsipet só A töltelékhez: 3 dl habtejszín1 evőkanál
Hozzávalók: 2 egész tojás8 ek kristálycukorfél csomag sütőpor8 ek olvasztott vaj2 ek tej2 ek cukrozatlan kakaópor7 ek finomliszt15 dkg törökmogyoró1
Hozzávalók: 15 dkg bacon1 szál angol zeller1 fej hagyma10-15 karika jalapeno2 gerezd fokhagymakakukkfű2-3 dl világos sör0,5 l alaplé5 dkg vaj4